Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Wano'nun En Balon Karakteri Kim Olacak?

En balon karakter kim olacak ?


  • Kullanılan toplam oy
    140
Zırt pırt düşecek bir olayı olmadı ki ön koltuktan olanları izliyordu.
Kaido'nun kelleyi mi alacak bu güçle ne yapsın ki? Elinden geleni yaptı işte elinden gelen de alıp yere vurmak ya da ezmeye çalışmak falan. Hani atarı yapıp tek yese haklısın derim de balon olacak pek bir şeyi yok.
 
Luffy ve zoro demişim. Zoro beklentimin üstünde olarak bm ve kaidonun saldırısını durdurdu ama luffy cidden şuanda yerlerde... en azından benim beklentin için. tmm şimdi yine savaşçak hepimiz biliyoruz da bu kadar dayak yemeye gerek var mıydı...
 
O kadar balon var ki Wano'da 2 tane seçmek cidden zor oldu :D
Nihayetinde ilk oyumu Jack'a attım. Sen git koca Zou'da terör estir, sonra gel Wano'da gelenden tokat ye gidenden tokat ye. Şimdi de Inu'yla kapışacak. Bu vs'de Jack'in tek yememesi bile kendisi için başarı olacaktır bence. Çoktan patladığı için ilk oyumu Jack'a attım.

İkinci olaraksa Hawkins'i seçtim. Bu adam sadece Wano değil tüm manganın bile en balon karakteri olabilir. Eleman Sabaody'den beri ortalıkta medyumum diye geziyor daha tutturduğu öngürü yok beyimizin. Hatta öyle bir şey ki kurtulma ihtimali %1 dediği ortalığın tozunu attırıyor. Ben böyle bir şey görmedim ya. Karakter desen yok, karizma desen yok, güç desen yok. Öyle ki Law 2 panelde kevgire çevirdi adamı. Bu nasıl en kötü nesil'den olabilmiş anlamadım ben.
Normalde Hawkins'in en kötü nesil seviyesinde olma ihtimali %1. Ama olduğuna göre kesin donanmadan torpili var. Aksi mümkün değil.
Kart çekmiş en kötü nesilden olma ihtimali %1 gelmiş sanırım.
 
Orochi'nin üstüne geçebilecek bir karakter yok, 3 kişi Wano'yu ele geçirdiler, yonkou ortağı oldu, 2 tane Shogun'un ölmesini sağladı.

Sonunda bakıyoruz bu süreçte bir Wano'lu yoldan geçerken omuz atsa ölecekmiş. Bunu öldürüp Kaido'ya Oden ile girseler şuan Kaido diye bir karakter yoktu ızgara yapmış yemişlerdi. :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık