Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Yararlı Hasır Şapka

En Faydalı Hasır Şapka?


  • Kullanılan toplam oy
    122
Yav usopp'u geç jinbei gibi kurtarılmayı beklemeyi bırak tüm tayfayı milyon kez kurtarmış adam ucu ucuna 2. Oluyor(o da zoroyla beraber. :/ ) ve sanjiyle arasında dağlar kadar fark oluyor.
Bak buna katılıyorum. Ben Usopp, Sanji ve Jinbei'ye oy attım. Bu kadar fark olmaması gerekiyor kesinlikle.


Bu arada en faydasızı maalesef Chopper ve şu anlık Robin gibi. :/
 
Burda söylüyorum Zoronun yerinde Law olsaydı tayfada hiç bişey değişmez hatta daha güçlü olurdu. Hem Law bide cerrah keser biçer tedavi eder Chopperıda ait olduğu yer SSKya gönderir. :hhh:
 
Adam uyuyup uyanıp antreman yapıyor ve savaşıyor başka bir işlevi mi var?
Gerek arc içerisindeki kilit hamleleri olsun gerek güç olsun gerek aşçılığı olsun bence tayfanın en işlevsel karakteridir.

Adam yemek yapmasa Zoro iyi beslenemeyip Zoro fanlarının karşısına cılız çıkacaktı. Sağ olsun Sanji onu iyi besleyerek alnındaki damarı bile çıkarttırıyor ve onun kaslanmasını sağlıyor. Kaslanması demek daha çok ıslaklık demek. Zoroyu Zoro yapan Sanjidir. :a: :a: :a: :a:
İşlev dediğin alet edavatta olur bu adam olmadan tayfa olmaz ben Sanji yararsız demedim öncelikle konu oraya çekilmesin, size cevap niteliği taşıyan bir konu vardı ama şimdi bulamadım şimdilik bununla idare edin

 
Sen neyin kafasını yaşıyorsun? :/ Anketin asıl kazanması gereken kişi Usopp. :/ Sanji ilk üçte olsa da çoğu kişi sırf alışagelmiş olduğu için Sanji diyor veya fanlıktan. :/
Arlong Parkta Arlong'un sağ kolunu kes kaptanı serbest bırak. Alabastada Bir savaş lordunu mal et adeta dalga geç. Alabastada Crocodile asıl yenen kişi Sanjidir bana göre neyse... Sonra Barque Worksteki En güçlü üçüncü ismi kes. Skypia Arcta Nami ve Usopp'u Enelin elinden kurtar. Sonra gemisine zarar ver. 4 rahibinden birini alt et. Enies Lobbyde Usoppu kurtar Cp9 gemisine gizlice sız o kadar askeri güç ve Cipher Pol askerinin arasından vagonları eksilte eksilte ilerle neredeyse tek başına Robini kurtacak kadar sağlam iş çıkar. Cp9'nın en güçlü üçüncü adamını alt et. Dressrosa da Doflamingo'nun elinden bir süreliğine tayfayı kurtar. Serinin en büyük gurmesi Charlotte Linlin'i yaptığın pastayla hayran bırak. Momonosuke'yi iki tane komutanın arasından çekip al. İşinin ehli aşçılık rolüyle tayfayı doyuruyor. Zoro sadece savaş gücüyken Sanji'nin ekstra meziyetleri de var. Zoro 2 adamı Sanji 3 adamı kesiyor Sanji ekstra olarak arc bosslarının başına bela oluyor. Sanji Hasır Şapka Korsanlarının Joker kartıdır. Usopp'ta iyi çardır işlevseldir ama Sanjiye oy atmayı fanlığa bağlamak çok talihsiz bir yorum olmuş.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık