Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 981: Çarpışma

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Marco'nun gelişi gibi bomba

    Kullanılan: 198 73.3%
  • Sanji'nin sapıklığı gibi sıradan

    Kullanılan: 40 14.8%
  • Koca Ana Korsanları gibi boş

    Kullanılan: 32 11.9%

  • Kullanılan toplam oy
    270
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam, Marco'yu seviyor olabilir. Bende Zoro'nun kaşıkla bina kestiği bölümde coşmuştum ama o bölüm bir Luffy fanı için sıradan bölümdür.
Orası öyle de, spoiler veren bir insanın genele hitap etmesi lazım. Tüm bölüm için övgü dolu konuşmuştu zaten. Marco'nun geldiği spoiler çok önceden düşmüştü. Ondan sonra çok hype yaptı eleman.
 
@Tyr, @Yubashiri-sama, @Radiant55
İyide yarım tayfalar şuan. Hatta kaptanlarıda yok çeyrek tayfalar. Kata, Bm, Cracker,öfkeli ordu ve tonlarca yan adam yok snack var mı emin değilim. Hazırlıksızken Marco gibi bir sağ kol yakalıyor. Smothie hantal biraz ve uçamıyor.
Birde lakayıtlar işte Luffy gibi tüm tayfa
 
Apoo yarım saattir millete vuruyor kimsede çizik yok. Apoo'ya bir kere vurdular adamın yüzünde tadilat var. Üstelik meyve yeteneği büyü, lanet gibi işleyen saçma salak bir şeye bağlandığından Oda şov yaptırmıyor bu adama ayak üstü ölümüne nerfliyor. Yazık oldu yalnız Kaido'nun yenileceğini düşündüğü an ya taraf değiştirir ya da topuk yapar. Realist bir arkadaş. Gerçi büyük ihtimalle yerde yarı ölü bir şekilde yatarken Kaido'yu indirdiklerini öğrenip sen haklıymışsın Kid, adammışsın beybi falan dedirtir mangaka buna shounen okuyoruz.

BM korsanları aşırı sıkıntılı bir pozisyonda yakalanıyor ikidir yani ilkinde King ikincide King sandıkları Marco'yu karşılarında görmenin yarattığı şokun üstüne gemi o pozisyondayken hava hakimiyeti köpek gibi olan karakterlere yapacakları pek bir şey yok. Bizim tayfa bugüne kadar nasıl saçma salak durumlara düşmüşse bu adamların da hali o, çok anlam yüklememek lazım. Marco Kizaru'yu bile havada yakaladımı geldiği yere geri yollayabiliyor adam anka kuşu *******.

Kid'in Killer'la olan muhabbeti tayfasının birbirine olan bağlılığı hem karizma hem de kafa karakter olması çok güzel gerçekten ama bunun meyve gücüne çok fena kıl olmaya başladım ben. Umarım Oda daha çok ön plana çıkacağı bölümlerin sürprizi kaçmasın diye saklıyordur tekniklerini.

Kaido'nun elinde çok güçlü adamlar var komutanları haricindeki elemanlar bile ateş ediyor. 70'lerin ingiliz rockçılarına benzeyen dilsiz devler, çeşit çeşit tipler falan derken birbiriyle bağı olmayan sadece güce tapan güçlü bir oluşum kurmuş. Yine de iş ciddiye bindimi nitelik nicelikten ötedir o yüzden yonkolar arası bir denge var.

Oda bu arc gerçekten iki yonkoyu da indirmeyi kafasına koyduysa BM Kaido'ya ihanet eder ve ağır yaralar. Ardından bir şekilde krize giren BM'yi azar azar bitirip tayfasına postalarlar bu lanet ölmez gene. Bir yandan da Oda bu arc savaşlar inanılmaz olacak diye sürekli gazlıyor ama adada bulunan adamlar MF etkisi yapamaz kağıt üstünde. Teach ya da amiraller adayı basabilir veya başka bir arkadaş yazmış Marco Weevil'i kafalamış olabilir. Bu durumda Weevil bildiğin amiral gücünde bir yaratık çıkarsa iyi oyalar BM'yi arc boyunca.

Merakla bekliyoruz ama ömürden gidiyor. Tartışmak, herkesle birlikte mangadaki kırılma anlarını yaşamak iyi güzel de güncelde olmak çoğu zaman harbi sıkıcı ya. Keşke manga son arca girdiğinde öğrenseydim OP'un varlığını
 
- Ben Kid kadar bomboş bir adam daha görmedim. Herkes ilk gözüktüğü günden beri dolu tabanca olduğunu iddia ediyordu, adamın tek sıkımlık mermisi bile yokmuş. Luffy tarafından kaçıncı kurtarılışı ben saymayı bıraktım. Bunu saymayı kendine hobi edinmiş güzel kalpli dostlarım lütfen beni bilgilendirin. Kid gitsin ortamlarda "kızım ben punkçıyım anarşi hüküm sürecek kızım az kaldı." demeye devam etsin. Hala ortalıkta Korsan İttifakları mutlu sonla bitmiyor diye ağlıyor romantik ergenler gibi. Apoo ne ayar verdi be!

- Apoo'nun dört bir yanı hain dolu. Luffy, Zoro, Kid ve Killer'a aynı anda postasını koyuyor R yok bu adamda. Gerçi bu adam daha Grand Line kekosuyken Kizaru'ya R yapmamış adam. Tüm Novalar amirali duyunca topuklarını vura vura kaçmıştı. Bu adam amirale kafa atmış adam. Luffy kim? Kid kim? Kılıç koklayanlar kim? Bu halk zurnaya aç! Bu halk adam gibi adam kimseden kaçmayan Apoo'ya aç. Geçen sayı Luffy ve Zoro'nun zurna ihtiyacını karşıladı. Bu hafta Kid'e gereken ayarı verdi. Kid fanları fişini çekti diyordu. Bu hafta kim kimin fişini çekti gördük. Apoo'nun dengi Kizaru çok net açık ara en güçlü Nova olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

- Genel olarak Kid, Killer, Luffy ve Zoro tayfası neden bu kadar frenzy'e bağlamış durumda çözmek mümkün değil. Kid zaten meyvesine çok güvenen bir ezme çıktı. Belli bi büyüklüğü aşan metalleri kontrol edemiyor anladığım kadarıyla. Bu baya zayıf bir meyve kullanıcısı haline getiriyor onu bence. Üç maymunu oynamaları ayrı bir saçmalıktı. Elinde iki tane demir çubuk olunca kendine kılıç ustası diyorsun ama, borun zurnaya mı ötmüyor kaslı hödük? Apartman kesmeye benzemez bu işler. Geleceği gören lastiğe diyecek laf yok. Önünü göremiyor daha gelecek ne alaka? Luffy geleceği falan görmüyor arkadaşlar Kata sırf annesi kızmasın diye pilot yaptı.

- Dün spoiler konusunda Sanji'yi aklamaya çalışanlar iyi patladı. Sanji davayı düşündüğü için geri dönmemiş, Sanji genelevde kadın yok diye geri dönmüş. Bu genelev tatlısı suratlı rezil yamuk bizi şaşırtmayı her geçen bölüm başarıyor. Genelevde kadın olsaymış açık bir şekilde savaşı kendi adına erteleyecekmiş. Chopper'ı, Big Mom'a meze etti terbiyesiz adam. Oda'nın hoşuna gidiyor galiba sadece bizim forumda da değil genel olarak herkes Sanji'ye sövüyor. Bi kısım mizah karakteri oldu artık diyor ama, bu mizah değil dostum. Her hafta Sanji'ye, Walk of Shame yaptırıyor tüm dünya halkları. Resmen kadın olmadığı için depresyona giriyor yüzü çiçek topladıktan sonra Pudding'le alakalı gerçekleri öğrendiğindeki gibi oldu. Ha demek kiii Pudding'i de çok ciddiye almamış aslan parçası. Pudding onun için genelev popülasyonuna denk. Oda orada kendi yaptığı dramatik yapıyla dalga geçiyor galiba.

- Marco o kadar havalı ve güçlüydün babanı kurtarsaydın ya? Gücün üçüncü komutana mı yetiyor? Kelepçeyi koluna yediğin zaman nasıl ağladığını unutmadık. Gemiye tekme atıp düşürmek de artık mizah malzemesi oldu. Oda yine sitcom geyiği çevirmiş. Kiku'nun ablası da geri geldi galiba. Sonunda yurtsuzun aklına vatanı gelmiş. Kaido vatanını çıtır çıtır yerken lordsuz vatansız takılan terbiyesiz seni. Gözlük yakışıyor Marco'ya tam bi simp'e benzemiş.
Murticim senin seviyeye erişip dünya işlerinden arınmak istiyorum
 
Ben olacağı söyliyim Marco'dan haberi olmayan Bm,tayfasının şelaleden düştüğünü haber alacak ve yine Kaido'nun King'i saldığını düşünecek.İhanet ettiğini düşünüp girişecek ortalık karışacak.Sonra tayfası gelir olanı anlatır ama geç kalınmış olur.Zaten kadının gözü bir döndü mü düzelmesi 50 bölüm alıyor
 
Niye yanlış olsun ...Marco Kaidoyu ve Big Mom i devirebilir mi ? Hayır ...Ozaman demezler mi adama kime bu triplerin diye ?Hah iste onların yerine ben dedim
Yanlıştı çünkü o adada o tribin altı en dolu olan insan Marco. Ama o adada binlerce insan bu amaç için triplere giriyor. Ve bu arc sonunda bunlardan en azından biri düşecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık