Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 981: Çarpışma

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Marco'nun gelişi gibi bomba

    Kullanılan: 198 73.3%
  • Sanji'nin sapıklığı gibi sıradan

    Kullanılan: 40 14.8%
  • Koca Ana Korsanları gibi boş

    Kullanılan: 32 11.9%

  • Kullanılan toplam oy
    270
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kata her an tetikte olan birisi sırf kurgu uğruna öyle bir sahne çizmesi kendi ayağına sıkması olur.Luffy gibi değil mevzu yani.Ki Oda sağolsun hep Luffy'yi öfkelendirip k.haki kullanımını iptal ettiriyor.Apoo sahnesi öncesi Luffy tama yüzünden öfkeli,aynı şekilde Kaido dövüşünde de Tama yüzünden öfkeli.Şu kız yüzünden nerflemese keşke artık gına geldi.
Luffy sakin de olsa apoodan hasar alacaktı. Kaçınılamıyor. Saldırı gelmeden ya saldıracan ya kulak tıkayacan ya kaçacan. Herif de hayvan gibi çakıyor.
 

Üye silindi 1004

- Ben Kid kadar bomboş bir adam daha görmedim. Herkes ilk gözüktüğü günden beri dolu tabanca olduğunu iddia ediyordu, adamın tek sıkımlık mermisi bile yokmuş. Luffy tarafından kaçıncı kurtarılışı ben saymayı bıraktım. Bunu saymayı kendine hobi edinmiş güzel kalpli dostlarım lütfen beni bilgilendirin. Kid gitsin ortamlarda "kızım ben punkçıyım anarşi hüküm sürecek kızım az kaldı." demeye devam etsin. Hala ortalıkta Korsan İttifakları mutlu sonla bitmiyor diye ağlıyor romantik ergenler gibi. Apoo ne ayar verdi be!

- Apoo'nun dört bir yanı hain dolu. Luffy, Zoro, Kid ve Killer'a aynı anda postasını koyuyor R yok bu adamda. Gerçi bu adam daha Grand Line kekosuyken Kizaru'ya R yapmamış adam. Tüm Novalar amirali duyunca topuklarını vura vura kaçmıştı. Bu adam amirale kafa atmış adam. Luffy kim? Kid kim? Kılıç koklayanlar kim? Bu halk zurnaya aç! Bu halk adam gibi adam kimseden kaçmayan Apoo'ya aç. Geçen sayı Luffy ve Zoro'nun zurna ihtiyacını karşıladı. Bu hafta Kid'e gereken ayarı verdi. Kid fanları fişini çekti diyordu. Bu hafta kim kimin fişini çekti gördük. Apoo'nun dengi Kizaru çok net açık ara en güçlü Nova olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

- Genel olarak Kid, Killer, Luffy ve Zoro tayfası neden bu kadar frenzy'e bağlamış durumda çözmek mümkün değil. Kid zaten meyvesine çok güvenen bir ezme çıktı. Belli bi büyüklüğü aşan metalleri kontrol edemiyor anladığım kadarıyla. Bu baya zayıf bir meyve kullanıcısı haline getiriyor onu bence. Üç maymunu oynamaları ayrı bir saçmalıktı. Elinde iki tane demir çubuk olunca kendine kılıç ustası diyorsun ama, borun zurnaya mı ötmüyor kaslı hödük? Apartman kesmeye benzemez bu işler. Geleceği gören lastiğe diyecek laf yok. Önünü göremiyor daha gelecek ne alaka? Luffy geleceği falan görmüyor arkadaşlar Kata sırf annesi kızmasın diye pilot yaptı.

- Dün spoiler konusunda Sanji'yi aklamaya çalışanlar iyi patladı. Sanji davayı düşündüğü için geri dönmemiş, Sanji genelevde kadın yok diye geri dönmüş. Bu genelev tatlısı suratlı rezil yamuk bizi şaşırtmayı her geçen bölüm başarıyor. Genelevde kadın olsaymış açık bir şekilde savaşı kendi adına erteleyecekmiş. Chopper'ı, Big Mom'a meze etti terbiyesiz adam. Oda'nın hoşuna gidiyor galiba sadece bizim forumda da değil genel olarak herkes Sanji'ye sövüyor. Bi kısım mizah karakteri oldu artık diyor ama, bu mizah değil dostum. Her hafta Sanji'ye, Walk of Shame yaptırıyor tüm dünya halkları. Resmen kadın olmadığı için depresyona giriyor yüzü çiçek topladıktan sonra Pudding'le alakalı gerçekleri öğrendiğindeki gibi oldu. Ha demek kiii Pudding'i de çok ciddiye almamış aslan parçası. Pudding onun için genelev popülasyonuna denk. Oda orada kendi yaptığı dramatik yapıyla dalga geçiyor galiba.

- Marco o kadar havalı ve güçlüydün babanı kurtarsaydın ya? Gücün üçüncü komutana mı yetiyor? Kelepçeyi koluna yediğin zaman nasıl ağladığını unutmadık. Gemiye tekme atıp düşürmek de artık mizah malzemesi oldu. Oda yine sitcom geyiği çevirmiş. Kiku'nun ablası da geri geldi galiba. Sonunda yurtsuzun aklına vatanı gelmiş. Kaido vatanını çıtır çıtır yerken lordsuz vatansız takılan terbiyesiz seni. Gözlük yakışıyor Marco'ya tam bi simp'e benzemiş.
 
He ya Kata çok süper Oven falan uçarlar tee Allah'ın ya.

Orada elli tane yetenek var biri davranmıyor Ama kata gelse hepsini yapardı değil mi nasıl Luffy, sağ kol harici takmıyorsa bu da öyle işte :hhh:
 
Yalnız geçen sayı zoro kesildi diye, zoro süpernova kaptanlarından geri diyenler sus pus olmuştu. Bu hafta da kidi kesmiş jahsdjasda.
 
He ya Kata çok süper Oven falan uçarlar tee Allah'ın ya.

Orada elli tane yetenek var biri davranmıyor Ama kata gelse hepsini yapardı değil mi nasıl Luffy, sağ kol harici takmıyorsa bu da öyle işte :hhh:
Ondan bahsettim ama Katakuri hem geleceği görüyor hem de istediği yerde boyut açıp dev gibi yumruklar çıkarıyor. En rahat savunmayı yine o yapardı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık