Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 981 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy kaidou'yu tek alacak diyen bir luffy fanı yok. Ama zoro wano sonu amiral olack diyeni mi ararsın, hem king'i indirecek hem kaido'ya dalacak diyeni mi, yoksa who'yu ısınma olarak yenecek diyeni mi...
O yok Queen'i G2'yle alacak sonra Kaido'ya girecek diyen var,Luffy amiral seviyesi diyen var.Zoro veya Luffy fanı olmakla ilgili değil fanlığı abartmakla ilgili o.Suyunu çıkartıyorlar
 
Sunum önemli ancak Sanji'den son 400 bölümdür ne gördün ki? Nova kalibresinde olacağını gösteren bir şey görmedim ben şahsen. Luffy'nin 1.5 milyar aldığı arcta Sanji'nin 300 küsürü görmesinden doğal bir şey yok bana kalırsa. Şu an supernovaların herhangi birinden güçlü görmeme sebep olacak tek bir olayı yok. Olursa yanlış değerlendirmişim der, kabul ederim.

Kurgu olarak seride önemli olup da, güçlü olmayan çok çok az karakter vardır. Bu arcta sorsan Apoo ezikti, ben de güçlü görmüyordum. Ancak Oda resmen novaların hiç biri boş değil dercesine, okurların çoğunun gözünde en güçsüz novalardan biri kabul edilen Apoo'nun bile kolay lokma olmadığını gösterdi. Bu bence çok açık bir mesajdı. Sanji'nin nova seviyesine yakın olduğunu gösteren bir şey görürsek fikrim değişir. Şimdilik böyle düşünüyorum.
Zoro'dan da pek bir şey görmedik. İkisi de zaman atlamasından sonra ölümüne bir dövüş yapmadı. Bizim tayfa ölümün eşiğine gelmeden kozlarını göstermiyor malum. Üstüne bir de hem Sanji hem Zoro power-up aldı.

Ben Apoo'yu hala çok güçsüz görüyorum. Luffy, Kid, Law ve Zoro'nun çok altında. Tek yememiş olması bir şey ifade etmiyor. Oda çok tehlikeli olabilecek meyveyi mantık dışı hale getirip işe yaramaz hale sokmuş. Tabii Türkçesini beklemek gerek ama duymayınca saldırı etki etmiyor saçmalığı nedir yahu? Saldırının kulakla hiç bir ilişkisi yok hatta ses dalgası ile yayılışını bile göstermiş sözde. Resmen saldırısını ses dalgaları aracılığı ile yapıyor imajı vardı. Öyle kalsaydı rakibi sağır bile olsa ses dalgasının hızını kaybetmeden ulaşacağı mesafelere ses hızında saldırılar yapardı. Bu da meyvesini Kizaru'nun bir altı derecesinde ama Logia olmayan bir meyve yapardı. Kid'den aldığı gibi, kendi saldırısına başlamadan darbe almadığı sürece Kizaru dışında kimseye kolay kolay yenilmezdi.

Zoro bandanasını kafasına bağlamak yerine kesip kulak tıkacı yapsa keser atar Apoo'yu. Apoo'nun şuanki durumunun Ceasar'dan farkı yok bence.


Bu arada bana göre de arcın işlenişine göre Sanji tek başına komutan almayacak gibi gözüküyor. Gönül ister ki alsın. Ama ne Zoro ne Sanji hala o seviye de değil sanırım. Zoro'nun King'le 1v1 atması konumunu belirlememiz açısından daha önemliydi. Umarım işler son anda değişir.

Sanji Page one ve belki daha sonra Daifuku ile dövüşecek gibi gözüküyor şimdilik.
 
Yahu çoğu Luffy fanı Luffy'nin şimdi Kaido karşısına çıkmasına 3.5 atıyoz.Luffy biraz daha pişse sonra bu dövüş olsa diyen bir sürü Luffy fanı var ben dahil.:bilmem:
Aklı başında kişiler yok demedim ki ben ama :bilmem: Mantıklı adam öyle düşünür :bilmem:
Bu konuda zirve net zorocu ve amiralciler'dir. Luffy fanlarında comar bulamazsın qarsim. Başka kapıya.
Tartışmaya gelemeyip Zorocular işte uçuyo başqa qapıya diye tavır almak tam seni anlatıyor karşim devam et :D
 
Aklı başında kişiler yok demedim ki ben ama :bilmem: Mantıklı adam öyle düşünür :bilmem:

Tartışmaya gelemeyip Zorocular işte uçuyo başqa qapıya diye tavır almak tam seni anlatıyor karşim devam et :D
Olm neye gelemiyorum ben anlamadım? Zoro wano sonu amiral olacak diyen fan varken luffy wano sonu yonkou olacak diyen fan yok diyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık