Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 971: Haşlanma Cezası

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    186
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oden'in bedeni nasıl yanmıyor anlamadım ben. Yanı sonuçta bir deri var ve bir dayanma süresi var o deri nasıl erimiyor.
 
Oden'in yaptığı tam Luffy'nin yapacağı türden bir hareket değil mi? Şu sahne ile Luffy'nin sırtında Nami, ağzında Sanji'yi taşıyarak beş bin metrelik daha çıkması arasında bir fark yok bana göre.
Aynen bir cikar yolu olmasa öyle yapardı ama Kaido'ya karşı Oden kadar güçlü olsaydı Luffy Kaido'nun fişini çoktan keserdi. Oden'i bu durumlara sokmak icin Oda taklalar attı resmen.
 

Üye silindi 1004

Oden den ne kadar hoşnut olmasamda böyle sonu hak etmiyordu.Wano halkının da ne kadar şerefsiz alçak olduğunu tekrar görmüş olduk.Oda Japonyayı temsilen gösterdiği Wanoyu neden böyle karaktersiz pısırık alçak göstermiş anlamış değilim.
Karaktersiz ve pısırık göstermiyor. Vahşi ve alçak gösteriyor. Ayrıca Japonya’yı da temsil etmiyor. Feodal dönemi temsil ediyor. 400-500 sene öncesinin insanlarıyla hayvanlar arasında pek fark yoktu zaten. Avrupalılarla Türklerin dizilerine yapımlarına bakma sen. Buralarda şeker gibi gösteriyorlar. Hiçbir şövalye tertemiz bakımlı ve parlamıyordu. Osmanlı’nın yarısı Hristiyandı. Fakat filmlerle dizilere bakınca uzun uzun kılıçlar, tümüyle Müslüman bir halk falan görüyorsun. Oda’ya helal olsun bu yüzden Feodal geri bir toplumun çöp oğlu çöp olduğunu Oden’le Orochi’nin çocukluğuna yapılan tutumla göstermiş.
 
Burada Oda'nın niyetine bak sen. Kınları kötü göstermek mi istiyor? Hayır. Oden'i daha da yüceltmek ve sahnenin etkileyiciliğini artırmak istiyor. Aynısını Luffy ve tayfa için de yapsa şaşırmam. Gerçi Luffy ve tayfa daha çok arkadaş gibi. Bunların ilişkisi daha farklı aslında. Arkadaştan ziyade başlarındaki bir büyük gibi.
Bir adam 9 aptalı sırtında taşıyor da 9 aptal bir adamı taşıyamıyor. O kısım sinir bozucu.
Hani bu adamlar denize açılsa Yonko falan olur deniliyordu. Bir cacık olmaz o kekolardan.........
 
Bu arada, Wano halkı cidden çok alçak bir halk genel olarak. Zaten fbnin başından beri bunu gözümüze sokuyor Oda. Kawa, İnu ve Neko'ya nasıl davrandıklarına bakmak bile yeterli. Tabii bu durum Orochi'nin de alçak ve hatta çukur olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Halk kötü diye sen de kötü olmayacaksın. Oden gibi bir insan da çıkabiliyor işte.
 
Bir adam 9 aptalı sırtında taşıyor da 9 aptal bir adamı taşıyamıyor. O kısım sinir bozucu.
Hani bu adamlar denize açılsa Yonko falan olur deniliyordu. Bir cacık olmaz o kekolardan.........
Mevzu kas gücü değil. Oraya inseler ölürler. Bu normal bence. Sayılı karakter dayanabilir o durumda. Kınlarda bu çap yok gibi görünüyor. Zaten bunların en güçlüsü en fazla 2.komutan eder.(O da günümüzde. Orada komutan bile etmezler.) Ötesine geçemezler. Oden başka bir seviye.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık