Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 971: Haşlanma Cezası

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    186
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes bana yapmıyor genel olarak yapılıyor yılların olayı bu :/

Haahahah Körü körüne Oden savunduğumu iddia ettiğin şeye bak ya. Adam savunma halinde bile değil arkası dönük yahu. Hayır bir de karşı açıdan senin düşünce yapında bakılınca sen de körü körüne Kaido savunmuş oluyorsun ki; şu an forumun büyük çoğunluğu Kaido’ya laf ediyor farkındasın değil mi? Yani bana dediklerini sen yapmış oluyorsun körü körüne adam da savunan sen oluyorsun ve karakterden soğutanda diyeceğim ama Kaido denilen ezikten çoğu kişi soğudu zaten. Yani bütün bu dediklerin tamamen senin uydurman. Neyse Millet bölüm yorumluyor o yüzden susalım en iyisi. Sende soğumaya devam et.
Niye '' bak toplum böyle düşünüyor'' örneğini veriyorsun? :/ Arkası dönük olsun, uyur vaziyette olsun, amuda kalkmış olsun tek yedi mi? Yedi. Ve hala savunmaya çalışıyorsun arkası dönüktü diye... :( Bunun körü körüne savunmak dışında bir başka ismi var mı?
 
Luffy ve tayfanın bir çoğunun neden ağladığını anladık Oden'i kaynattilar diye ağlamış bizimkiler.
Oden'in yaptığı tam Luffy'nin yapacağı türden bir hareket değil mi? Şu sahne ile Luffy'nin sırtında Nami, ağzında Sanji'yi taşıyarak beş bin metrelik daha çıkması arasında bir fark yok bana göre.
 
Shinobu'ya bunları söyleyecek son kişi sensindir derdim. Ne oldu sevmeye mi başladın karekteri :D O söyenen sözlerin amacı Oden'in gücünü göstermek için. Emrine uymasalar Oden'in idealini kim bu zamana kadar taşıyabilirdi? Tamam ölsünler de belki hapiste anlaştı bunlar. Momo,Toki ve Hiyoriyi kurtarma işini kim yapacak? Bu Wano Kapılarını kim açacak? Görev dağdan ağır ölüm tüyden hafif. Ölmek zor değil ki. Ha şu var Zou'da bizi hayatta tutan tek şey Oden samanın son sözleriydi. Bu adamlar Odenin bu kadar sorumluluk yüklemesine rağmen ölümü seçselerdi Ace'e yapılan hakaretin bin katını yerlerdi. İbrahim Tatlises (hiç sevmesem de ) ne demiş. Herkes kendine yakışanı yapar. Tamam 9 kını eleştirelim. Güçsüz diyelim. Sanji gibi güçsüz doğduğum için özür dilerim demesini bekleyelim. Ama adamların sorumluluğu ölümden çok daha ağır. Bunu da bilelim.
Kazana atlayıp Odenin yaptığını boş cikarsalar, WBnin emeğini boşa çıkarıp Akainuya atlayan Ace durumuna duseceklerdi. Şu an hak verdim 9 kına. Ace'in yaptığı sacmaligi yapmasınlar

Ikna oldum.
 
Oden orada bir nevi mecbur kalıyor anlaşma yapmaya. Bu tür sahneler seride bolca mevcut. Bizimkiler dahi ne olduğu belli olan adamların sözüne inanabiliyor yeri geldiği zaman. Oden orada harekete geçse ve masumlar ölse, bu sefer de Oden saldırdı ve halkı öldürdüler derdiniz.
Yine insanlar ölüyor ki(son cümlendeki gibi hiç eleştirim olmadı),Odenin yaptığının mantıklı yanı yok.Kaleden daha büyük ejder formu olan uçabilen bir adam gemi yapayım gidecem diyor buda haa tamam diyor sanki yatalak adam dur iyleşeyim gidecem diyorda buda inanıyor.Bütün Wanoyu düşman gördüğünü açık açık diyen üstüne babasını öldürmüş yetmemiş eşini yaralatmış adama karşı Oden gücü yetmesine rağmen boyun eğiyor.Şahsen Odenin gücünü hiçbir zaman inkar etmedim yada gömmedim.Saçma bulduğum kısım bu güçteki adamın böyle saçma durumlarla yenilmiş olması.
 
Oden'in yaptığı tam Luffy'nin yapacağı türden bir hareket değil mi? Şu sahne ile Luffy'nin sırtında Nami, ağzında Sanji'yi taşıyarak beş bin metrelik daha çıkması arasında bir fark yok bana göre.
luffy bunları yapardı zaten, bi tek anlaşma yapacak kadar akıllı biri değil ana karakter olduğu için plot ondan yana olacaktı ve kafa göz dalacaktı işte :d odeni eleştirirken bunu da düşünmek lazım tabi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık