Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Mihawk İddiaları

Mihawk, Wano'ya Gitti mı?


  • Kullanılan toplam oy
    353
Peki ozaman Mihawk aslında kim ?????? Amerika tarafından One piece evrenine yollanmış bir ajan mı yoksa ?
Adi bir sahtekardir. Tosuncuktur, milleti çiftlik bank ile kandırmış milleti babun yerine koymuştur! Bu sahtekara inanıp savunanlar da bir gün Mihawk bu diyardan kaçıp gittiğinde "kandırıldık" diyecekler. Hatta ve hatta şöyle demeçler verecekler. :D
 
Önceki bölümde WB ve Roger'ın savaşmasıyla gördük ki Mihawk koca bir balondan ibaretmiş.
Böyle bir kanıta rağmen hala Mihawk'ın dünyanın en güçlü kılıç ustası olduğuna inanan varsa diyebileceğim hiçbir şey yok.
Tamam bunu da geçelim sizce Mihawk gerçekten haki kullanmayı bilseydi Oden Wano'dan kaçıp WB'nin tayfasına katılır mıydı? Hadi sıkıyorsa buna da cevap verin.
Her geçen gün böyle kanıtlarla birlikte Mihawk'ın aslında ne kadar çöp olduğu kanıtlanıyor.
Fanboyluğu bırakın artık. :oleyo:
 
Hadi diyelim ki Mihawk da Vista da Mihawk'ın daha güçlü olduğunu biliyor.

Vista'da sonuçta gene bir potansiyel var. Mihawk niye dövüşmek için uğraşmamış ki? Belki en iyi kılıç ustası Vista olacaktı? Hadi Mihawk pasif birisi diyelim. Kılıç ustası olan ve yonkou tayfalarıyla sürekli dövüşen, amirale dalan adam, niye bir gün gidip de Mihawk ile yenilecek olsa bile dövüşmemiş?

Bizim üstüne çok düşünüp, Oda'nın üstüne düşünmediği şeylerden birisi bu.
Çünkü Oda Mihawk'ı Vista üzerinden değil, kolunu kaybetmemiş Shanks üzerinden övecek. Vista'yla ciddi bir şekilde karşılaşsa ne olacağını zaten o yolla göstermiş olacak. Shanks-Mihawk düello flashbacki göreceğiz elbet.
 
Mihawk'ın yanında Vista'nın adı okunmaz.
Vİsta kolay lokma değil ama bence de sikletleri farklı. Mihawk'a Yonkou üstü demek de olmaz ama. Shanks'tan güçlü çıkmamalı hikaye açısından. En iyi ihtimalle Roger-WB gibi denktirler, yani amaçlar farklıdır. Mihawk en güçlü kılıç ustası olmayı amaçlamış ve Shanks kolunu kaybedince aradaki rekabet bittiği için en güçlü olarak anılmıştır. Shanks da Yonkou olmuştur. Artık haki mi kastı ne yaptı göreceğiz onu.
 
Vista'nın öyle bir iddiası yok zaten, "beni tanıman şereftir." diye yaklaşıyor adama.
Bi' Vista gidiyor forumda senelerdir ya...

Vİsta kolay lokma değil ama bence de sikletleri farklı. Mihawk'a Yonkou üstü demek de olmaz ama. Shanks'tan güçlü çıkmamalı hikaye açısından. En iyi ihtimalle Roger-WB gibi denktirler, yani amaçlar farklıdır. Mihawk en güçlü kılıç ustası olmayı amaçlamış ve Shanks kolunu kaybedince aradaki rekabet bittiği için en güçlü olarak anılmıştır. Shanks da Yonkou olmuştur. Artık haki mi kastı ne yaptı göreceğiz onu.
Vista belki Yk3 düzeyinde bir adam ama Mihawk amiral ayarı bile çıksa arada ciddi bir fark var. Kaldı ki amiralden de güçlü bir adam olduğu bence bariz.
 
Beklediğim iddia konusu olmadı ama sebebini anladım. Ben de düşünüyordum çünkü. Net olarak seviyesini öğrensek bile bunun ne zaman olacağı belli değil. Belki beş yıl sürecek.

Konuya gelirsek; dünyanın en güçlü/iyi kılıç ustası olmuş birinin, Wano'ya uğramamış olma ihtimali yok. Mihawk üçkağıtçı bir adam da değil. Wano'da ondan güçlü bir kılıç ustası olsaydı, ben en güçlüyüm diye gezmezdi ortalıkta. Dolayısıyla; "gidip şeklini yapmıştır," diyorum ve kullanıcı adım hariç her şeyimi yatırıyorum. İddiaya girmek isteyen varsa beklerim.
"Wano'dakiler Takanome'yi görünce secde eder, elini öper."

şıkkına oy veriyorum.
Eski Wano ve şimdiki Wano farkını bilmemiz gerekiyor aslında. Şuan Wano'da eline su dökebilecek yoktur diyorum. Aman neyse.

- Gidip şeklini yapmıştır. İstediğiniz karakter fanı olurum 2 hafta.
Mihawk, Zoro'ya 'dünyayı tanı' ve 'en tepede seni bekliyor olacağım' sözlerini düşünürsem bu adam Wano'ya gitmiştir ve yenmiştir. Wano'daki samurayla da çocukluk arkadaşı çıkar ve onu çocukken hep yenmiştir.

Gitti diyorum. Kaybedersem 1 hafta tayyare bıyığın namıdiğer ayaklı poligon sahasını övücem ve avatar yapacağım.
Hani şu BeyazBıyık.
Düşünecek bir şey yok. Dünyanın en iyi kılıç ustasının Wano'ya gitmeme lüksü yok.
Mihawk orayı avucunun içi gibi biliyordur.. ve bence aldığı ünvan burada olmuştur .. samurayların olduğu yerde bulunmaması saçma geliyor.. ve wano da mihawk görme olasılığımız var ama flashback olarak..
Bu konu bahse girebileceğin bir konu değil ama en iyi kılıç ustasının samuraylara diz çöktürmemiş olma ihtimali yok.
One Piece gibi bir evrende Dünyanın En İyi Kılıç Ustası olarak adlandırılan birinin Wano'ya gitmemiş olma olasılığı Shanks'ın hükumet ajanı olma olasılığı ile eşittir.

Fakat öte yandan baktığım zaman özellikle şu taht mevzusunda bize gösterilen şeylerin aslında hiçbir şey olduğunu gördük.

Mihawk konusuna karşı bakış açım, hatta tüm OP evrenine karşı bakış açım Reverie'den sonra değişmiş durumda. Söylemeye çalıştığım şey ise şu: Mihawk'ın en iyi olması söylenti bile olabilir. Bundan dolayı kafamda şu soruları sormadan edemiyorum bir türlü:

Bu lakabı Mihawk'a ilk kim takmış?

Kimleri/Kimi yenip bu lakabı almaya hak kazanmış?

Bu adam Dünyanın en iyisi ise 2. 3. 4. en iyileri kimlerdir? Neden hala göremedik?

Wano Adasıyla birlikte Mihawk ve diğer kılıç ustalarının gün yüzüne çıkacağını düşünüyorum. Bundan dolayı benim oyum 1. seçenek. Eğer gerçekten Dünyanın En İyi Kılıç Ustasıysa buraların tozunu atmıştır diye düşünüyorum.
Wano'ya gitmiş oranın en güçlüsünü yenmiştir.
Yanılırsam 1 ay Sanji avatarı kullanıp Sanji = Zoro'yu savunucam. Aynı şekilde 1 ay boyunca Mihawk'ı karalıcam.
Kılıç ünvanı üzerine işleyebileceği alternatif bir hikaye düşünmediğim için gitmiştir diyorum ben de. Var mı gelen?
Samuray anneleri illallah etmiştir, yeter artık... kesme çocuklarımızı, diye feryat etmekten!


1 ay olmak kaydıyla biri cezamı versin.

Cezamı veren kişiye karşılık olarak ben de ceza veririm yalnız.
Bir ay yavşanksa laf sokmam.Mihawk bunları ipe dizip tespih diye çekmiştir.
Sonunda beklenilen iddia konusu gelmiş. Vs iddiasından daha iyi olacak gibi bu. Gerçi yorum farklılıklarından gene birbirimize gireceğiz büyük ihtimal. Gidip şeklini yapmıştır. 2 ay Foxy 2 ay Stelly avatarı. Parantez içine talip olan varsa alayım, hater tarafından olacak tabi ki, 2 ay 2 ay olacak şekilde.
İlk 20 sayfaya bakayım dedim iyi güldüm yav. :D

Arkadaşlar bir kez daha yorumlar mısınız şu mesajlarınızı. :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık