Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Mihawk İddiaları

Mihawk, Wano'ya Gitti mı?


  • Kullanılan toplam oy
    353
Mihawk wano yu terk etmiş de olabilir. Ama koshiro'nun aksine geleneği terk etmiş. Koshiro bir dojo açmış yani bu geleneği biliyor o yüzden orada doğmuş büyümüş olması neredeyse kesin. Gintama'daki shoyo yu andırıyor biraz. Ama Mihawk tamamen terk etmiş sanki rest çekmiş. Mihawkın kendi ağzından hiçbir zaman ben en iyiyim hadi onu geçtim ben mihawkım dediğini bile duymadık. Belki de mihawk kendini en güçlü görmeyen biridir. Belki sadece güçlenmiş ve denizlerde rahatça dolaşmak istemiştir o da. En zayıf denizlerde bile gezen bir adam mihawk. Ve bunu kendinden zayıfları ezmek için yapma ihtimali yok. Boş dolanmak hoşuna gidiyor büyük ihtimalle
 
İddia konusu açtım, tartışma konusu gibi yorum atıyorsunuz. Böyle devam ederse konutu kapatacağım. Varsa iddianız koyun ortaya,onun haricinde yorum atmayın konuya.
 
Bu konu bahse girebileceğin bir konu değil ama en iyi kılıç ustasının samuraylara diz çöktürmemiş olma ihtimali yok.
 
Bence Şahin göz Wano’ya gidip şeklini yapmıştır. Nesine iddiaya gireceğimi bilemedim biraz düşüneyim yazarım, yada iddiaya girmek isteyen olursa beklerim.
 
mihawk en iyi
kılıç ustası ünvanını kendinden önceki en iyiyi yenerek ve sonrasında da yenilmeyerek almıştır. Wanolularla dövüşmüş olma ihtimali yüksek ama wanoya gittiğini sanmıyorum.
 
One Piece gibi bir evrende Dünyanın En İyi Kılıç Ustası olarak adlandırılan birinin Wano'ya gitmemiş olma olasılığı Shanks'ın hükumet ajanı olma olasılığı ile eşittir.

Fakat öte yandan baktığım zaman özellikle şu taht mevzusunda bize gösterilen şeylerin aslında hiçbir şey olduğunu gördük.

Mihawk konusuna karşı bakış açım, hatta tüm OP evrenine karşı bakış açım Reverie'den sonra değişmiş durumda. Söylemeye çalıştığım şey ise şu: Mihawk'ın en iyi olması söylenti bile olabilir. Bundan dolayı kafamda şu soruları sormadan edemiyorum bir türlü:

Bu lakabı Mihawk'a ilk kim takmış?

Kimleri/Kimi yenip bu lakabı almaya hak kazanmış?

Bu adam Dünyanın en iyisi ise 2. 3. 4. en iyileri kimlerdir? Neden hala göremedik?

Wano Adasıyla birlikte Mihawk ve diğer kılıç ustalarının gün yüzüne çıkacağını düşünüyorum. Bundan dolayı benim oyum 1. seçenek. Eğer gerçekten Dünyanın En İyi Kılıç Ustasıysa buraların tozunu atmıştır diye düşünüyorum.
 
Wano'ya gitmiş oranın en güçlüsünü yenmiştir.
Yanılırsam 1 ay Sanji avatarı kullanıp Sanji = Zoro'yu savunucam. Aynı şekilde 1 ay boyunca Mihawk'ı karalıcam.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık