Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Monkey D. Garp

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 361 82.2%
  • Sevmem

    Kullanılan: 78 17.8%

  • Kullanılan toplam oy
    439
Peki Garp'ın tek başına yaptığını söyledikleri bir sayfa atabilir misin?
Bu sahneden dolayı aklımda öyle kalmış. Roger’ın adı geçmiyor.


Adam bu işle övünmüyor dendi manga'da hatta hatırlamıyor bile. :D:D:: Ulen yine kılıç kokladın dimi köftehor seniii
Hahah Yok be Şu yukarıda attığım sahneden dolayı aklımada öyle kalmış. Roger’ın adı geçmiyor. Yani seni kahraman yapan olay deniliyor. Öyle anlaşılmıyor mu? :D
 
Aslında son sayıda değeri artmayan aksine beklentileri azaltan karakter.Sengoku’dan ayrı klasmanda lanse etmemiş Roger.Öyle bahsetse söylentileri doğru çıkarırdı.Sengoku ile bir tutuyor.Yani geçmiş düşüncelere göre denizcilerin gelecekteki filo amiralleri ve eski denizcileri kk dengi olmalı bu sayıda verilen bilgiye göre. :) O kadar kk dengi adamlara sahipken Roger yakalayamamışlar demek. :D Yani ölümün kıyısı mantığı tamamen error verdi bu bölüm.
 
Aslında son sayıda değeri artmayan aksine beklentileri azaltan karakter.Sengoku’dan ayrı klasmanda lanse etmemiş Roger.Öyle bahsetse söylentileri doğru çıkarırdı.Sengoku ile bir tutuyor.Yani geçmiş düşüncelere göre denizcilerin filo amiralleri ve eski denizcileri kk dengi olmalı bu sayıda verilen bilgiye göre. :) O kadar kk dengi adamlara sahipken Roger yakalayamamışlar demek. :D Yani ölümün kıyısı mantığı tamamen error verdi bu bölüm.
Aynı klasmana sokuyor, (dövüşmeye değer) ama tamamen bir tuttuğu anlamı çıkmaz gibi. Yani ikisi de 5 üzeri olduğu için adlarını anmıştır ama Sengoku 7'yken, Garp 9 olabilir mesela. Ben öyle anladım.
 
Terörist torunları ve evlatlarını korumaması çok normal. Ejderlerin leş olması iyi kötü düzen kurdukları gerçeğini değiştirmiyor. Kaos olması gerekenden azsa bu düzen sayesinde. Duygusal ve idealist çiçek gençliği tayfa anlamaz.
Xebec'i destekleseydi belki o daha güzel düzen kurabilirdi. :p
Şaka şaka Roger varken desteklese de pek bi para etmezdi. :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık