Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu geçitleri muhakkak bizimkiler öğrenecek. Festivalde geçitleri kullanarak bombayı patlatabilirler. :D
Fishman Island'da Luffy'nin balinaya saklanması gibi. Güzel bir planla o geçitlerin kullanılması şahane olur. :D
Kesin Apoo çıkar der ki; ben de biat etmeyi sevmiyorum, durun size yardım edeyim der. Hop geçitleri açacağım sizin için deyip içeri alır. Klasik Oda senaryosu :D
 
Tayfaya rakip çok bence ya. Hem de bol bol rakip var şuan. Eğer böyle adamlar gelmez ise bizimkiler bu işin içinden nasıl çıkacak? :D

Eğer sadece Kaido kalacak ise bence de yeterli. Ama Big Mom da kalırsa işleri yaş. Eğer bir şekilde Big Mom aradan çıkarsa o zaman tamam ama kalıp savaşırsa kaçarı yok birileri gelmek zorunda.
Big Mom'ı Marco filan kurtarmaz. xd Gidecek bence. Ya da kriz mriz filan olacak. Bir de şu durum var eğer ittifak olacaksa Smoothieler de adaya gelecektir. Bir arcta iki yonko inmez diye düşünüyorum.
 
mihawk un gelme gerekçesi ne olabilir ki wanonun hükümet dışı olması mı?
Bi gerekçesi olduğundan değil, bi şekilde olaylara dahil olsun istiyorum, en iyi kılıç ustasını işlemek için Wano güzel bir arc olur.
Mihawk, Perona'ya bulundukları yerden ayrılması için doğru zaman olduğundan bahsetmişti. Muhtemelen orada bir şey olmasını bekliyordu. Kendisi de ayrılacak gibi değildi. Ancak o beklediği durum çoktan gerçekleştiyse gelebilir ama sanmıyorum. Mihawk'ın bir olayı yok şu an hikaye açısından. Wano'ya gelip bizimkilere yardım eden bir Mihawk çok alakasız geliyor bana.
Mihawk'ın Moria, Croco ya da Doflamingo gibi boss olarak işleyeceği bir arc olmayacağına göre, Kuma gibi sürpriz bir şekilde karşımıza çıkartılarak o şekilde anlatılacağını düşünüyorum. Ortaya çıkması için de Wano çok iyi bir yer, sonuçta bu adam kılıcın zirvesindeki isim.

''Mihawk'ın bir olayı yok şu an hikaye açısından.'' Evet şu an için yok ama dediğim gibi bu adamı işleyebileceği daha iyi bir arc tahmin edebiliyor musun?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık