Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Naruto? Bleach? Troll?

Pepe.Onu villain olarak görüyorsan o kavramı tekrar gözden geçirmek lazım.30 tane quincy var bazıları tek atılması için tasarlanmış zaten yada sırf yaratıcı güçleri için.Bu karakter de aşk tanrısı Eros baz alınarak yapılmış.Hancock ne yapıyorsa onu yapıyor ama güzel değil onun gibi sevgi eksikliği var tipi yüzünden.Opde binbir tipte karakterler olunca güzel de bu mu sorun oldu yani.O özellikle iğrenç çizilen bir karakter zaten çok fazla bir rolü de yok.
Boşver anlamazlar :/
 
Açıkcası one piece'ye yarım sene kadar bi ara vermiştim sadece resimlerine bakıyorum artık çünki beni fazlasıyla usandırdı.Naruto'yuda one piece'nin yanında çerezlik olarak bakardım dövüşleri karakterleri hoş ve keyifliydi bunun yanında bleach ne yaparsam yapayım hiç bir zaman ilgimi çekmedi denesemde seriye hiç ısınamadım.Trolleme konusuna gelicek olursak şu shounenler arasında gördüğüm en troll seri toriko dövüşler falan çok şiddetli olsada olayların ortasında ve sonuç kısımların çok fazla geyik var...
 
Tüm zamanların en trol mangakası JoJo'nun mangakası Hirohiko Araki'dir, ardından Gintama'nın mangakası Hideaki Sorachi gelir.Trollük konusunda Kishimoto-Kubo-Oda birbirine su tabancasıyla ateş eden bebelerden farksızdır.
 
Tabii ki atarlı Liseli, adam 3 günde devri alem yapıp hem ruhlar alemini hemde dünyayı kurtaracak seviyeye geliyor. Super Saiyan ve Superman neymiş:respect:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık