Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 941: Ebisu Kasabası'nın En Çok Sevileni

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 76 50.7%
  • Orta

    Kullanılan: 51 34.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 23 15.3%

  • Kullanılan toplam oy
    150
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serinin sonu geldi diye bu adamlar bir anda top 20'ye 30'a girmek zorunda değil ki. Aynı kafayla Sanji Katakuri'yi,ardından Smoothie'yi alır diyenler vardı (Elini kadına kaldırmayan Sanji Smoothie'yi nasıl alıyor bilmiyorum ama) Öyle marjinal bi' kesim de değildi bayağı bayağı bir sürü adam vardı bunları diyen. Eski bölümlerin yorumlarında veyahut tartışmalarda görebilirsin. Sanji peki neyi aldı? Ailesinin kıyafetini. Bu haliyle bile bırak Katakuri'yi Smoothie'yi, Kraker edeceği meçhul.

Ayrıca, "ay ben Zoro'yu da seviyorum kiki:utaniyorum:"ci Sanji fanları, spoiler gelince azıtmıştı. Bölümün gelişiyle hayal kırıklıkları yorumlardan çok net anlaşılıyor :oleyo2:
Şu Sanji, Kata ve Smothie’yi alırcıları bi ifşa et de görelim ilk defa senden duyuyorum.
 
Zoro giderken veya başkentte Jack ile karşılaşırsa vs için pek zamanı olacağını sanmıyorum. Sonuçta idam edilmek üzere olan bir adamı kurtaracak. Eğer Yasu kurtarıldıktan sonra Jack ile bir husumet olursa ben bütün gücünü kullanıp Jack'ı yeniceğini düşünüyorum. Ama yendikten sonra neredeyse ölmüş bir halde olacak. Zoro bu dövüş sayesinde içindeki şeytani ruhu ile birlikte mücadele etmeyi öğrenecek ve eski Zoro bi nevi ölmüş olacak, 944. bölüm teorisi de gerçekleşmiş olacak. Ya da Jack bunu yenecek Zoro da Wano'da bir usta bulup "Usta beni güçlendir" diyip sonra intikamını alacak. Son olasılık ise ikisi birbirine birkaç vuracak vs yarım kalacak. Benim tercihim 1. seçenek. Tayfanın sağ kolu artık bir komutan almalı. Her yere luffy yetişemez ya.
 
Zoro olur da Jack ile karşı karşıya gelirse işin içinden nasıl çıkacak merak ediyorum adam bildiğin Amirallere kafa tuttu bizimki de tek kılıç darbesiyle tribe giriyor.
 
Bu ne yaw önceki arc sanji arciydi simdi ise zoro da sira.. Luffy arci istiyoruz :((
ikide bir luffy'e minnacik dokunup geciyor Oda... sevmedim ben bu adami :/
 
Bu ne yaw önceki arc sanji arciydi simdi ise zoro da sira.. Luffy arci istiyoruz :((
ikide bir luffy'e minnacik dokunup geciyor Oda... sevmedim ben bu adami :/
Allah aç gözünüzü doyursun, nasıl bir Luffy arcı bekliyorsunuz, dünya Luffy'nin etrafında dönerken?!

Kaldı ki Zoro arcı dediğin Wano'da bile şu ana kadar ağırlıkta olan karakter yine Luffy'dir, adam Kaido'ya saldırıyor, zindanda eğitim alıyor vs.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık