Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 941: Ebisu Kasabası'nın En Çok Sevileni

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 76 50.7%
  • Orta

    Kullanılan: 51 34.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 23 15.3%

  • Kullanılan toplam oy
    150
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'nun kazanma ihtimali yüzde 10 ise kaybetme ihtimali yüzde 90 dır. Vs olursa da ezilir ama yenilmez, yarıda kesilir. Sonuç arcın bu aşamasında olmaz.
Eger buyuk capli bir savas olucaksa ki olucaktir, dedigin gibi arcin bu asamasinda iki kapisirlar ama sonuca ulasmadan kolay kolay vs attirmaz Oda. Belki Luffy gibi Craker"in ardindan Katakuri"yi aldirdigi gibi Zoro"yada Jack"in ardindan baska birini aldirabilir ama dusuk ihtimal.
 
Kaç bölüm önceden hazır oluyor bölümler ben anlamadım. Onu söylemiş olma ihtimali var mı?
Yani tahmin? Birkaç ay öncesinden bilgi gelmemiştir herhalde. :hmm:



Oda'nın 3 bölüm fazlası var diye biliyorum.
Taş çatlasa 4. Şimdi Smoker celallenecek bana inanmıyorlar diye de bir ara Oda biz x bölümü okurken x+1'i çizmekle meşguldü. Jack ve Zoro'nun karşılaşması olasılık dışı bir şey değil zaten. :/
Dört ya da beş bölüm önden gidiyor Oda. O bölümler taslak halinde oluyor, basıma gitmeden önce kalan kısımları yapılıyor.

Bana bu bilgiyi veren kişi Jump'takilere yakın biri, böyle bir duyum aldığını söyledi. Normal spoiler aldığım kişi ile bu kişi aynı değil. Normal spoiler veren bölümü önceden görme şansına sahip oluyor, basıma gitmeden önce yani. O yüzden Pazartesi günü bilgi geliyordu.
 
Zoro vs. Jack olursa Zoro'nun sınırını asıl şimdi görürüz. Daha önce dediğim gibi şu arcta 5 tane mükemmel eşleşme olacaksa bunlardan biri Jack vs. Zoro'dur.
 
Yok zaten herkes diyordu Zoro aylak aylak dolanırken Jack ile karşılaşabilir diye de Smoker sanki istihbarat almış gibi emin söylüyor gibi hissettim.:D
Zoro yolda Jack ile karşılaşıyor diyen bendim zaten. İstihbarat geldi diye söyledim. Çıkmazsa da beni bağlamaz, bana söyleyen kişinin ayıbı.
 
Zoro'nun bu bölümde ki tepkileri güzeldi, biraz 2y önce ki halini anımsattı bana. Zoro bence aseksüel değil, sadece onun için geri planda bu tür işler. Bu arc kendini bulacak gibi hissediyorum aynı zamanda yanına da bir eş tabi.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık