Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 941: Ebisu Kasabası'nın En Çok Sevileni

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 76 50.7%
  • Orta

    Kullanılan: 51 34.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 23 15.3%

  • Kullanılan toplam oy
    150
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jack'i küçümsemeyin.

Bu adamın seviyesi Smoothie ve krakerden daha yakın Kata'ya.Misal Smoothie 3 tık geride diyelim Kata'dan Jack için bu rakam 2 civarıdır.
 
Holdem hala sargılı. Ben mi yanlış görüyorum? Tam iyileşmemiş sanki. :D

Bu arasa konuştuğunuz konuya cevap olarak değil de Holdem için yazıyorum sadece.
İyileşti derken zaten bazı işlere kalkışabiliyor manasında dedim. Jack gibi bir çok şeyin altından kalkmış birisi. Yenilmesi demek saf dışı kalacağı anlamına gelmeyebilir. Nasıl olur onu bilemem tabi.
 
Jack ile Zoro başkentte karşılaşmayabilir. Yolda giderken birbirlerine denk gelmeleri, Zoro'nun kızlara "Siz önden gidin" deyip, Jack'e dalması da mümkün.
 
Şu cilt kapağı güzelmiş. Zoro'nun tuttuğu "Good Place" tabelası direkte don't go "Good place" olarak asılmış. 944. bölüm göndermesi mi acaba :S Hem Brook'un ölümü tasvir ettiğini düşünürsek ve hayaletinin ima ettiği panty heaven kısmından da kurtizan bölgesi veya başkent anlamı çıkartabilir miyiz ki acaba? Şu an daha bölümü okumadım ama cilt kapağı bölümden daha güzel sanki :D
 
Şimdi Bepolar ölse yada Yasu, Luffy kendini suçlamaz mı sanıyorsun??
Tonayasu'yu tanımıyor.
Bepo'lar ölse üzülür. Ama onlar da ölmez. Luffy ile bağlantılı hiç kimse ölmüyor zaten.

Komurasaki'ye elveda busesi kondursa iyi olur o zaman.
Yok o dediğin öyle olmaz. Bizim bu tayfanın erkekleri pasif taraf bu tür ilişkilerde. Öperse Hiyori öper. İsterse de çok rahat çekinmeden öper. Utanmadan üzerine uzandığı, uyanınca da "Nasıldı, herkesin hayalidir bu." dediği adamı bulduğu ilk fırsatta öper de zaten bu kız.
Çok fena, durmadan, durdurulmadan Zoro'ya yürüyor. Zoro gidici.:oleyo2:
 
Olasi bi dovuste ezilmemesine ihtimal yok bence. Jack denilen adam ilk uc komutandan. Dovusun sonucunda Zoro kazansa bile dovusun genelinde ezilen taraf olabilir Jack'in gucu karsisinda.
Zoro'nun kazanma ihtimali yüzde 10 ise kaybetme ihtimali yüzde 90 dır. Vs olursa da ezilir ama yenilmez, yarıda kesilir. Sonuç arcın bu aşamasında olmaz.
 
Good Place yazısını tutan Robin'ken neden Zoro'yu öldürüyorsunuz? Robin güzel bir yerde Oniwabanshu ile karşılaşmadı mı, Oniwabanshu Robin'in peşinde değil mi? Özellikle tehlikede olan biri varsa Robin'dir.
İkinci bir good place yorumu: Good place tabelasının üstüne çarpı atılmış, gitmeyin demişler. Robin'in tuttuğu good place yazısının hemen arkasında Zoro kılıcını çeker durumda, yani good place'e gitmeyin, ecelinize mi susadınız Zoro orada, der gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık