Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dof ölmez beyler.2ci Enel vakkasıyla karşıyayız.Artık kafasını iplerle falan yerine koyacaktır.Bu arada Sabo sen nasıl bir Psiko çıktın.Dragon baya baya sağlam çıkacak.
 
Şu ana kadar seride lawın meyvesi ve logia haricinde kafası kesilen birisini görmedik.Crocodile vardı.Gördüysekte ben hatırlamıyorum.Eğer doğruysa odaya lanet olsun.Onca arc klasik git farklılık yaratacağım diye sonra böyle saçmala.Oldu çok güzel.

Yine lawın bir tezgahıysa şaşırmam.
Rahat ol hacı.İlk denemesinde Sugar oyuncak yaptı bu Kyros'u.İkinci denemesinde de 10 yıl önce Sugar müdahale etmese bile Dof'un kafasını alamayacağını anlayacak çünkü Dof o kafayı geri takıp bir güzel Kyros'u öpecek.Daha sonra da günün kurtarıcısı olaya müdahale eder ve Dof vs Luffy'i sonunda görürüz.
 

Snoopy

Dof syborg, içinde de bodur bir kutsal ejder cikarsa sasirmam. Tek hamlede kellesini vermesi odanin tarzi degil
 
sabo luffy döver :oleyo:
Dövmekle yetinse iyi çok pis yamultur:D Dragon çok başka çıkacak sinyalini verdi Oda.
Dof'un teke gitme olasılığına inanmak diye bir şey olamaz, o kadar beklediğimiz adamı bu şekilde seriden çıkaramaz adam çok güçlü. Yonkou bile tek atamaz yazmış arkadaşın biri aynen katılıyorum, öyle bir yumruk vurulacak da teke gidecek Dofda gel vur bana der zaten:D Law'ı unutun beyler niye yardım etsin bu pembeye? Logia çıkabilir gibi geliyor.
Oda harbiden alın la size farklı şey dedi:ehe:
 
Şu andan itibaren DOF vs Luffy görmek istemediğim konusunda sabitim sanırım.
Adam ülkenin en iyi gladyatörü, aceleci davrandığından Sugar tarafında oyuncağa dönüştürüldü.
O sahnede bile, DOF şaşkındı ki oyuncak haliyle Kralı alıp kaçtı.

Tek ayağıyla DOF un yanına kadar sokulabilecek kadar koşan bir adamdan bahsediyoruz. Bence, o kafa uçsun ve geri dönmesin.

Kendini diker ne demek arkadaş?
Ancak şöyle bir teori atabilirim ortaya.

Biz zaten normalde de DOF un iplerini görmüyorduk. Bu kadar iyi kullanabiliyorsa o ipleri ayrıca, kendine damar olarak boğazından bedenine kendini bağlamış olabilir. Çok usta bir yetenek ise, belki bütün damarlarını bağlamış olabilir. Kan dolaşımını sağlıyor ise ölmemeyi başarabilir. Ancak ve ancak, o kafayı Kuros aldı ise kılıçla, nefes borusunu vs de kesmiş demektir. Bu durumda yaşaması çok zor olurdu. Bir Law sahtekarlığı görmez isek (ki tayfası nerde acaba), DOF çok şaşırtamalı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık