Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En İyi Silahlanma Hakisi Kullanıcısı

Yaşayan En İyi Silahlanma Hakisi Kullanıcısı?


  • Kullanılan toplam oy
    95
Garp veya Dragon derim.

Garp yaşlandığı için eskisi kadar güçlü değildir demek saçma. Tamam belki biraz daha zayıf olabilir ama çok düşmez. Yaşlı dediğimiz WB bile yaşlılıktan değil daha çok hastalıktan zayıf düşmüştü ki ona rağmen adam akainuya salladı. Bunun üzerinden Garp ı düşünürsek bence adam hala en sağlam. Aman yaşlandı bu eskisi gibi değildir demek doğru değil.

Dragon u dememin sebeplerinden biri Sabo. İllaki Dragon dan kaptı bu hakiyi. Ayrıca Dragon un WG tarafından en çok aranan kişi olması da direkt WG ye karşı olmasından değildir. Elbette adamın çok güçlü olmasını bekleyeceğiz.
Dragon u doğru düzgün görmedik deyip Shanks a oy vermek de garip geliyor biz bu adamın MF a gelip savaşı durdurduğunu gördük tm da sırf bu yüzden en iyi demek de bilemedim... Ama ben de Shanks tan çok şey bekliyorum adama boşuna yonkou demiyorlar. Dragon demesem Shanks derdim. Shanks ın meyvesi yok o yüzden hakisi aşırı sağlamdır diyebiliriz ama bu adamın meyvesi olmadığı ne malum. Eyvallah Luffy i kurtarırken denizden etkilenmedi de bu olay kaç yıl önceydi. Adam o zaman yonkou bile değildir. Bence ileride Shanks ın da meyvesi çıkar. Çıkmazsa da helal olsun sırf meyveyle güçlü olan insanları görmek de sıkıyor. Şahsen Shanksda meyve istemem.
 
Bende bunun benzerini shanks-kaido için yazmıştım. Oda shanks için ezici ve karşı konulamaz demişti bende acaba kral haki ile kaido’yu mental olarak çökertip geri adım atmasını mı sağlamıştır diye düşünüyorum.
Kaido'nun olayı farklı gibi duruyor ama kesin konuşmayayım tabii.
 
Garp'tır yumruk ile o seviyelerde olması çok dehşet bir B.haki kullanıcısı olduğunu gösterir bence.
 
Nasıl ki gözlemde farklı kullanım şekli varsa, bunda da 2-3 çeşit kullanım şekli olacağını düşünüyorum. O yüzden; Garp, Shanks, Roger ilk tercihim. Dragon ve Rayli de sürpriz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık