Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En İyi Silahlanma Hakisi Kullanıcısı

Yaşayan En İyi Silahlanma Hakisi Kullanıcısı?


  • Kullanılan toplam oy
    95
Sen o savaşın ciddi olduğuna inanıyorsan bende sana bir şey diyemem.

Tepeye koymuş bekletiyor.Mihawk'ı 10 yıl göstermez daha.

Beklenen ve son derece doğal olan gibi zaman geçtikçe sürekli seviyeyi yükseltiyor.
B.haki'sine o kadar güveniyorki en ufak bir çentik bile aldırmadım aldırmam diyor.
Kendini yenen kişiyi Shanks'ı aşıçak adam olarak görüyor.Shanks ve kendisini eşit görüyor.
Dünyanın en güçlü ünvanına sahip adamlarından birisi.

One piece özelinde bir şey değil bu her seride var böyle adamlar.
Zamanları gelene kadarda biraz geri tutulmaları lazım yoksa hikaye sarpa sarar.
Mihawk'ın yarın bir gün bir karaktere yenilip, hikayede sadece geçmişini anlatılmayacağına dair bir kesinlik bile yokken serinin sonuna kadar saklanacağını düşünüyor musun gerçekten? Hele de Zoro bu adamdan eğitim almaya başladıktan sonra ben artık bu adamı Zoro'nun hedefi olarak bile görmüyorum. Zoro kendi hedefini arkada bırakıp bu adamın önünde Luffy için eğildiği gün artık Zoro o hedeften uzaklaştı. Yani uzaklaşmaktan kastım artık o hedeften çıktı. Ben Zoro'nun hedefinin değişeceğini düşünüyorum bu noktada.

Mihawk'ın kılıcının özel ve en iyi kılıç olduğu unutuluyor bazı noktalarda. Kılıcında çentik olmamasının tek nedeni muhteşem dediğiniz B.hakisi değil, kılıcın çok iyi bir kılıç olması. Tabi haki bunda büyük etken ki bu yüzden adam ''Hakin iyi olursa her kılıç Kara kılıç olur'' tarzında bir yorum yapıyor. Shanks ile kendini eşit tuttuğu yok bunu fanlar dışında kendisi bile demiyor. Shanks ile geçmişte yaptığı kılıç düellolarıyla anılan bir adam iken, Shanks daha sonra çok daha iyi yerlere gelmesine rağmen Shanks düello etmek için mi geldin dediğinde tek kollu olmasına atıfta bulunuyor. Bunun dışında Shanks'ın konumu zaten net, adam muhtemelen artık kılıç ustalığının dışına taşmış durumda. Eğer artık kılıç ustalığından dışarıya taşmışsa ki olacaklar öyle görünüyor çünkü Mangaka ''Daha Shanks'ın nasıl dövüşeceğine karar vermedim'' tarzında bir açıklama yapıyor. Adam niye Shanks ile kılıç düellosu etmek istesin? Bunun için farklı bir şekilde bu yorumunu belli ediyor, çünkü Shanks'ın kişiliyetini iyi bilen, böyle şeylere pek aldırmadığını bile bir arkadaşı kendisi.

Dünyanın en güçlü ünvanı sadece kılıçta olan birisi kendisi. Yani en güçlü adam ile bile arasında dağlar olan bir ünvandır bu. Biri sadece kılıç ustalarını kapsarken diğeri evrende ki tüm insanları kapsıyor. Yani demek istediğimi anlamışsındır umarım. Yani yarın bir dev çıkıp ''Dünyanın en güçlü devi'' lakabını aldığını görürsek bu onu güçte WB ile veya Kaido ile bir yapmaz.
 
Zoro: hakin benden yüksekse seni kesemem.
Sonuç: En güçlü kılıç ustası olmak ve her şeyi kesebilmek isteyen Zoro'nun seri sonunda zırh hakide çıkılabilecek en üst seviyeye çıkması lazım.
Güncelde o koltukta Mihawk oturduğu için Mihawkın zırh hakisi en üst seviyededir.

Zırh hakide en fazla 1000 gücüne ulaşılabiliyor ve bunun üstü yoksa Mihawk kesinlikle bence 1000dir. Tüm yonkouların da 1000 olduğunu düşünüyorum. Garp ve rayleigh de öyle.

Yani en üst seviye hakiye tek kişi sahip değil. Bir çok kişi sahip olmalı. Emin olduğum tek kişi Mihawk olduğu için onu seçtim.
 
B.haki'sine o kadar güveniyorki en ufak bir çentik bile aldırmadım aldırmam diyor.
Mihawk "Her çizikten utanç duyulmalı. Her silah benimki gibi kara kılıç olabilir." demiş. Bu söz Mihawk'ın kılıcının çiziksiz olduğuna kanıt değil bence. Ben de çizik yoktur diye yorumladım. Aksini diyen çıkarsa haksızsın demem yine de.
 
Meyve gücü olmayanlarin daha sağlam hakiye sahip olduklarını düşünüyorum.Cunki güçlerinin kaynagi haki,hakisi kadar güçlü olmak zorundalar.
Orası öyle tabi adamlar hakilerine güvenerek iş yapıyor hele garp ve shanks. Shanks ne zaman ortaya çıksa bir haki belirtisi veriyor.
Sebebi %90 haki çıkacaktır. Sadece ruhsal çöküntü yaşadığında hasar alır hale geliyor. Haki=ruh olduğu için de o çöküntüyle birlikte hakisi de yerle bir oluyor. Başka bir sebep olamaz bence.

Hemen h.hakiye de ekmek çıkarayım buradan. :/ Bu kadına doğru düzgün hasar verebilmek için ya inanılmaz seviyelerde b.haki lazım ya da bir şekilde ruhunu sarsıp az veya çok hasar alabilecek duruma getirmek lazım. İşte h.haki de burada devreye giriyor.
Bende bunun benzerini shanks-kaido için yazmıştım. Oda shanks için ezici ve karşı konulamaz demişti bende acaba kral haki ile kaido’yu mental olarak çökertip geri adım atmasını mı sağlamıştır diye düşünüyorum.

H.haki bünye zayıflatıcı gibi bir şeymiş gibi geliyor bana. Dediğin gibi h.haki ile baskı kurup bm’ye hasar verilebilir bencede. Belki kaido yara izinide öyle almıştır sonuçta kaido idaam edilirken bile giyotinler parçalanıyormuş.
 
Rayleigh'in lakabının "Kara Kral" olması bana zamanında b.hakisi en yüksek kişi olduğunu düşündürüyor.Güncelde de Kaido,Shanks,Dragon,Linlin vb.. diye gider bana göre.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık