Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Toriko (Manga)

Bazı insanların basireti bağlanmış, gerçeği göremiyorlar. Böyle gereksiz bir seriyi One Piece ile karşılaştırabilecek kadar abartabiliyorlar, yazık çok yazık. Umarım bir gün, bu arkadaşlar da doğru yolu bulurlar.
Sırf bu yorumun Toriko Spoiler başlığına atılması bile, Toriko serisinin ne kadar muazzam, ne kadar başarılı bir seri olduğunu apaçık ortaya koyuyor. One Piece FAN sitesinin admini bile, Toriko'nun bu başarısı karşısında Toriko takipçilerini uyarmak ihtiyacı hissediyor, yeter arkadaşlar her yerde dillendirmeyin zor durumda kalıyoruz, demeye getiriyor. :)

Toriko'ya başladığım günden beri Toriko ve Diğerleri ayrımını yapan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki, Toriko kendisini bozmayan, açık bırakmayan, heyecanın her daim dorukta olduğu tek manga seridir. Diğer seriler gibi klişeye bağlamışlığı, dramdan, ecchiden medet ummuşluğu asla olmamıştır, asla kendini tekrarlamamış, asla okuyanı sıkmamıştır. Bu yorumdan sonra eminim birkaç kişi daha bırakacak seriyi ama olsun, gerçekleri her ortamda savunmak, doğru yolu herkese göstermek gerekiyor. :)
 
Şu serideki olaylar op da olsa iyice yerin dibine sokardınız One piece i.. Fakat torikoda olunca Dahiane rastlantılar oluyor sanırı
 
Şu serideki olaylar op da olsa iyice yerin dibine sokardınız One piece i.. Fakat torikoda olunca Dahiane rastlantılar oluyor sanırı
Şu serideki olaylara örnek verir misin lütfen ??? :)

@Vaas & artyomdh

Muazzam kelimesine bu kadar güldüyseniz keenlemyekün gibi filhakika gibi kelimeleri duysanız, şu şekle bürünürsünüz herhalde. :)
 
Olur mu ya Zoro uçacak mı uçmayacak mı o seri çok daha güzel tabii, bakalım ne uydurup uçuracaklar Zoro'yu öbür hafta... Ayrıca sürekli ağlayan kızları kurtarmak harika doğrusu.

Toriko'nun en güzel yanı takım çalışması nasıl olur onu göstermesi bence. Toriko'nun mangakası biraz uğraşıyor, kafa patlatıyor her manga bölümü bir şeyler tasarlamaya çalışıyor, iki seride güzel ama Toriko, One Piece'in aksine popüler karakterlere pek yoğunlaşmayıp biraz daha bilgi ve zeka üzerinden gitmeye çalıştığı ve ağlayan kızları kurtarmaya çalışmadığı için One Piece kadar popüler olamıyor, gerçi yine popüler ama One Piece seviyesinde değil tabii.
 
One piecenin kitlesinin yüzde 95i ağlayan kızları kurtardigi için takip ediyor. Ben bunu yapmasalar bırakırım mesela.
 
Ayrıca One Piece gibi şaheseri ağlayan kızlar sığlığına indirmek?Bunu biz de yapalım o zaman.
Mesela Toriko bir tane ağlak bebenin 4 tane kaslı erkek tarafından kollandığı seri.300 bölümdür aynı şey.Haa tek değişen şey var kaslar biraz daha şişiyor.:/
Bir tane ağlak bebenin kaslı kaslı erkekler tarafından kurtarılılıp kollanmasından sıkılmadınız mı?Hep aynı şey her arc.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık