Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Bir de forumdakiler abartmayı gerçekten çok seviyor. Evet, Sasuke 9 bijuu çakrası + RS + Rinnegan güçleriyle öldürme amaçlı saldırmayan Naruto'yu yenemedi.

Ama ırzına geçerdi filan, bu adam Indra'nın varisi, RS güçlerine sahip bir Rinnegan kullanıcısı.

Naruto Sasuke sıralaması şöyledir;

RS-Adult Naruto>>RS-Adult Sasuke>> BSM Naruto>>BM Naruto= War EMS Sasuke >>KCM1 Naruto> Kabuto war EMS SAsuke diye gider. Öyle aralarında atla deve yok.
Üstte yazdığıma ek olarak;

Bir güç sıralaması yapacak olursam eğer;

Tanrı sınıfı - Ay-Gezegen-Dünya yıkımcıları - Tanrımsı sınıf - Ay- Büyük Kıta yıkımcıları

1-Kaguya
2-Rikidou Sennin
3-Juubi Jinchuuriki Madara
4-Hamura Otsutsuki
5- RS Naruto
6- RS Sasuke
7-Ashura
8-Indra
9-Juubito

10- Toneri Otsutsuki - Toneri zaten Ay kesen saldırı yapabilyor, o bir üst tier'a da girebilir.
11- Çift MS + PS Kakashi - 8 Kapı Gai - Bunlar kullanımları sınırlı olduğundan Hashirama'ya yenilebilirler.-
12-Hashirama


Efsane Kage Sınıfı - Yıkım gücü olarak net bir tahminim yok bu sınıf için, çünkü bu sınıfın güçleri yıkımdan çok tekniksel.



13- KCM + Hiraishin lvl 2 Minato
14- Zirve Sarutobi Hiruzen - Tobirama'yı henüz yaşarken geçtiği databooklarda verilmiş bir bilgi-
15-Tek Beden Nagato
16-Senju Tobirama

Ekstrem Yüksek Kage sınıfı

17- Pathleriyle beraber Pain -
18- Jiraiya
19- Muu
20- Killer Bee Not: Kisame'ye karşı afallamış olması tamamen ormandaki dostlarını korumak için %100 formuna geçemeyişinden ve karşısındaki adamın bijuu avlama konusundaki uzmanlığından kaynaklanıyor. Atıyorum Kisame Killer Bee sınıfı fakat jinchuuriki olmayan birine karşı bu kadar iyi performans gösteremez. Çünkü bu adamın yeteneği karşısındakinin çakrasını alıp ona karşı kullanmak, Killer Bee lariat ile iç organları parçaladığında Hachibi çakrasıyla iyileştiriyor kendini örneğin.
21-3. Raikage

Yüksek Kage Sınıfı

22- Zirve Onoki
23- Uchiha Itachi - Aslında altındaki bir kaç karaktere yenilebilir, ama handikaplı bir çok gücü var. Ondan bu sırada.
24- Adult Gaara - Bu çocuğun hakkı aşırı yeniyor, çünkü daha 15 yaşında koca bir çöldeki kumları kaldırabiliyor, Raikage'nin r2'deki intihar ataklarını el kadar kabağındaki kumla karşılayabilliyordu. Adult hali inanılmaz güçlü, meteor filan tanklıyor direk.
25-Yakushi Kabuto - Sennin Mod -
26-Senju Tsunade
27-Orochimaru
28-Gangetsu
29- 7 Kapı Gai
30- Konan



Not: Ekstrem yüksek kage ve yüksek kage sınıfları arasında uçurumlar yok, atıyorum 28. sıradaki Gangetsu 19. sıradaki Muu ile berabere kalabiliyor. Ama Muu'nun güç seti çok daha geniş.






 
Naruto ortalama zekada, Sasuke ise ortalamanın biraz üstü zekada, verilen bilgi bu.

Bu arada Sakura üstün zekalı, dahi sınıfında.
 
Naruto ortalama zekada, Sasuke ise ortalamanın biraz üstü zekada, verilen bilgi bu.

Bu arada Sakura üstün zekalı, dahi sınıfında.
Başlarda tasarlanan Sakura genjutsucuydu, Kakashi ondan dolayı çakra kontrol yetenekleri çok iyi dedi. Ama sonradan medikale doğru evrildi. Yani başlardaki tasarımı biraz değişti Sakura'nın.
 
Zeka mı olarak :ehe:

Orochimaru: Sasuke gel kötü tarafa geç, Konaha'da güçlü olma şansın yok. Zaten beni yenen Sandaime hokage, İtachi, Kyuubi'yi yenen Minato falan hep yanıma kaçtılar.
Sasuke: Haklısın, geliyorum. Bedenimi alsan da İtachi öldüğü sürece sorun değil.

Sasuke: Vazgeçtim Orochimaru. Bana öğreteceğin bir şey kalmadı. Edo tensei ile tüm klanı canlandırmak mı, boşver. Once seni sonra Itachi'yi öldüreceğim.
Orochimaru: Sasukeeee kuğğnn!

Sasuke Itachi'yi öldürür ve Akatsuki'ye katılır.

Tobi: Itachi aslında iyiydi.
Sasuke: Demek öyle. Itachi'nin uğruna sülalesini doğradığı Konaha'yı yok edeceğim. Danzo, neredesin? Hadi beş kage toplantısını basayım. Hepsini teklerim zaten.
Sonuç: Dayak

Sasuke: Hashirama, Hiruzen konuş, neden köyü yok etmeyeyim?
Hokageler bir ağızdan: Köy iyidir.
Sasuke: Tamam, hadi Madara'yı indirelim. Sonra hokage olacağım.

Savaş sonu Sasuke: Önce beş Kageyi öldüreceğim. Sonra Naruto'yu. Yalnız kalmak istiyorum. Çünkü ben geri zekalıyım. Bu zekamla da devrim yapacağım.

Karışıklı dayak.

Sasuke:Seni seviyorum Naruto!


Sasuke aynen bu şekilde onun bunun gazı ile hareket ederken, Naruto; Zabuza, Neji, Gaara, Tsunade, Chiyo, Nagato, Obito gibi kişileri ikna edip iyi tarafa/ kendi tarafına geçirebiliyor, dövüşte zekası ile Pain'e küçük sürprizler hazırlayabiliyordu.

Güç konusuna ise girmiyorum bile.
Naruto ve Sasuke arasında ciddi biçimde iki erkeğin birbirine olan aşkı vardı bu hikayeyi takip ettirdi bize. :D Kendilerinin de haberinin olmadığı bir durumdu bu.Mangaka bunu açık açık dile getiremese de mangasında işlemesini bildi.Cesur adammış cidden.Bu bilgilerden rahatsız olanlar çıkabilir ama gerçekler bunlar söyleyeyim. :D

Buna benzer vakalar eski veya yeni filmlerde de görülebiliyor.Eskiden çok katı bir sansür kurulu var mesela erkek ile kadının öpüşme sahnesinin bile bir süre sınırı var.Adam bu mangadaki duruma benzer birşeyi filme çekeceği zaman çok çok dikkatli bakılmadığı sürece görülemeyecek detaylar arasına serpiştiriyordu mesela çok silik izler şeklinde.Bu Naruto - Sasuke gibi kişilerin kendi doğalarının ve yönelimlerinin farkında olmadıkları bir şekilde de olabilirdi tam tersi de.Mangakanın da aynı olmasa da yakın bir yöntem kullandığını düşünüyorum.Yani herkes dalgasını geçiyor çünkü herkes hissetmiş farkında bu durumun aslında. :)
 
Naruto ve Sasuke arasında ciddi biçimde iki erkeğin birbirine olan aşkı vardı bu hikayeyi takip ettirdi bize. :D Kendilerinin de haberinin olmadığı bir durumdu bu.Mangaka bunu açık açık dile getiremese de mangasında işlemesini bildi.Cesur adammış cidden.Bu bilgilerden rahatsız olanlar çıkabilir ama gerçekler bunlar söyleyeyim. :D

Buna benzer vakalar eski veya yeni filmlerde de görülebiliyor.Eskiden çok katı bir sansür kurulu var mesela erkek ile kadının öpüşme sahnesinin bile bir süre sınırı var.Adam bu mangadaki duruma benzer birşeyi filme çekeceği zaman çok çok dikkatli bakılmadığı sürece görülemeyecek detaylar arasına serpiştiriyordu mesela çok silik izler şeklinde.Bu Naruto - Sasuke gibi kişilerin kendi doğalarının ve yönelimlerinin farkında olmadıkları bir şekilde de olabilirdi tam tersi de.Mangakanın da aynı olmasa da yakın bir yöntem kullandığını düşünüyorum.Yani herkes dalgasını geçiyor çünkü herkes hissetmiş farkında bu durumun aslında.
Berserk'de Gats-Griffith, Vagabond'da Kojiro-Musashi aşkı işleniyor demiyorsunuz hiç ama. Gözünüze kestirmişsiniz elin gariplerini.
 
Başlarda tasarlanan Sakura genjutsucuydu, Kakashi ondan dolayı çakra kontrol yetenekleri çok iyi dedi. Ama sonradan medikale doğru evrildi. Yani başlardaki tasarımı biraz değişti Sakura'nın.
Medikal olması, genjutsucu olması hepsi zeka gerektiriyor. Mangaka da dahi sınıfına koymuş. Naruto'ya zeka gerekmiyor, ondaki güçler kimde olsa tanrı olacak zaten, Sasuke'de öyle ama yine zeka gerektiren yetenekleri var ki ondan zekası biraz fazla Naruto'ya göre. Birde şu medikal ninjitsu savaşta bile çok kullanışlı, çok uç bir güç idi ilk çıktığında sonradan unutuldu gitti.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık