Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 917: Yiyecek Hazine Gemisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    188
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhtemelen Wano 3 e bölünmüş bölge olarak. Şuan Jackin tarafına bakıyoruz ve gördüğümüz üzere kıtlık var. Jackin lakabında olduğu gibi. Diğer 2 yıkımcının lakaplarından diğer bölgelerin durumlarını da öğrenebiliriz. Belki birde 4. olarak merkez bölgesi vardır hiç bir yıkımcıya ait olmayan. Bakalım diğer 2 felaket ne olacak?
 
Bak yaa... :(

Savcı tek yetmeyecek karakter yok deyince sen logia demişsin ve ek olarak gerisini saymaya lüzum görmüyorum demişsin. Yani daha çok var gibi bir anlam çıkıyor. Benim söylediğim ise iki elin parmağını ile sınırlı. Arada fark var.

Ayrıca her logia o saldırıdan kurtulamaz. Akainu bile kurtulamaz. Kurtulur de hadi. Hadiiiiiii :rolleyes:
Akainu hortumunu ağzına yapıştırır la Zunishanın. Tamam haysiyetsizin karaktersizin tekidir ama o kadar da değil. :(
 
Akainunun konu ile ilgisi yok Zunishadan tek yer demekte ne bileyim trajikomik yorumlar ...
 
Bölümün yeterince dolu olduğunu düşünüyorum.Shutenmaru denilen kişi killer olabilir.Böylece konu bizim Mugiwara-law-mink-wano birliğine bu şekilde kid de katılması konusuna doğru devam edebilir.

Malesef bizim tayfada şuan için zoro dışında yonkou kollarıyla en azından rekabet edecek kimse yok ki oda sensei bunu hissettiği için birlik kurma vs gibi supernovaları birleştirme politikasına gitti.Tahminime göre bu tüm süpernovaları kapsamayacaktır.Law ile başlangıcı yapmış ,bege ile bigmom için birleştirmiştir.Kaido içinse boyun eğmeyen kid'in ittifaka katılması çok muhtemel gözüküyor.

Luffynin tabiriyle kedi ve köpeğin jack ile kapanmayan hesapları var..Jack ile luffy vs atabilir ama kısa süreli olur..Olaylar karışmaya başladığında,taraflar belli olduğunda jack vs inu ve neko (birlikte sürtüşmeli :D ) görmeyi isterim ki minklerin top güçlerini görebilelim.

Söylemeden geçemeyeceğim;Kaidonun wano arcında inmesi için ön hazırlık görmemiz daha mantıklı geliyor.Aynı punkhazard-dressrosa da olduğu gibi wanoda da önce shogun-jack-belki bir sağlam kişi daha inebilir. Ardından kaido gelmeden hıncını wanodan çıkarmasın diye kaido adasına gidilebilir.
Böylece o zamana kadar jimbei marco ve wb korsanlarının gelmesi kaido tarafına ise bigmom tarafından kişilerin gelmesi daha kapsamlı marineford tadı verir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık