Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Luffy Eğitim Almasaydı

Ne durumda olurdu?

  • 1- Kol/Bacak - Şu anki seviyesi

  • 2- Kol/Bacak - Daha düşük seviye

  • 3- Sapasağlam - Şu anki seviyesi

  • 4- Yonko emrine girerdi

  • 6- Öldürülürdü

  • 7- Esir düşerdi

  • 8- Diğer

  • 9- Sapasağlam - Daha düşük seviye


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Luffy tayfasından birini ya da birilerini kaybetse ne kadar normal kalırdı. Moria gibi kafayı kırar mıydı yoksa? Merak ettiğim bir durum bu hep.
Büyük ihtimal Ace'i kaybettiğinin bi düşük profilini yaşardı, sonra da devam ederdi bi şekilde. Biz genelde yaşadıklarıyla olgunlaşsın, mesela sevdiği birini kaybettiğinde "Bir daha eskisi gibi olmayacağım." desin istiyoruz ama maalesef öyle olmuyor. Olacak olsa Ace'te olurdu kesinlikle.

Tabi hakkını da yemeyelim kafayı kırıyor gibi oldu sonra Jimbei kendine getirdi falan boş boş geçmedi o süreç. Ama artık o durumu atlatmış birisi olduğu için daha ağırını yaşama ihtimali yok bence.
 
4- Sapasağlam şekilde şu anki seviyesinde olurdu.

Bilindiği gibi Luffy ana karakter ve arkasında Oda reyiz var. Eğitim almasa bile kimse ondan kol-bacak alamazdı. Oda reyiz tutmuş karakterini kimseye yedirmez.
 

Üye silindi 1004

4- Sapasağlam şekilde şu anki seviyesinde olurdu.

Bilindiği gibi Luffy ana karakter ve arkasında Oda reyiz var. Eğitim almasa bile kimse ondan kol-bacak alamazdı. Oda reyiz tutmuş karakterini kimseye yedirmez.
Kol bacak kaybetse bile süt içince geri çıkıyor zaten :D
 
Luffy'e hiçbir şey olmazdı, şimdiye KK olmuştu.

Neden mi, İki yılın ardından hayvan gibi gelişmeyen mi var ? Lucci bile bilmem nerenin başı diye geçiyor. Eee Luffy'nin hayatta kalması lazım sadece ve Luffy'nin hayatta kalması için gereken şey Luffy'de var. Top kek adası bunun resmi kanıtı niteliğinde öyleki serinin çizeri karakterleri yan yana getirip olum bu kadar tesadüf fazla dedirtiyor, bir birleriyle ''acaba tesadüf mü tüm bunlar yoksa plan mı var'' diye kafa patlatıyorlar.

Haliyle şimdikinden çok daha erken kk olurdu ama şimdikinden x2 kat şuna görürdük.
Mevcut durumdakini bile çoğu kişi kaldıramazken x2 olsaydı herkes bırakırdı o yüzden o topa girmemiş.
 
Lufy ana karakter mantığını bırakın yahu, Oda garanti mi verdi, Lufy ölmez diye? Ayrıca her konu Lufy için saldırı değil. Manga da amiral meyvesiz neler yapabilir mesela merak ediyorum ama meyveli bile tam görmedik. Lufy ile paralel ilerleyen bir Teach ya da nova yok ki, konu açalım. Tayfa içine kalıyoruz. Sanji bile desen, kıyafet veya göstermedikleri var deniliyor. Lufy şimdi bile esir düştü, yani bir şeyler kaybetmesi çok normal olurdu. Mangaka isterse 2 sene de eğitimde yonkou üstü bir güçte getirirdi ama bu savunma geçersiz. Diğer novalar ölmedi demekte saçma. Diğer novalar Shabondy olayında amiral gelecek diye korktu, kaçacak yer aradı. Kid psikopat sorun yapmadı. Diğer novaların izleyeceği yol ve Lufy'nin yolu aynı olmayacaktır. Kid zaten hapiste ölse ölürdü. Lufy da bundan farklı olmazdı. Ace hani WB'ye sürekli dalmış ya, aynısını yapmaya çalışırdı. Başkasının insafına kalırdı. Rosa'ya Fuji yerine Akainu gelse ne olurdu? G4 handikaplı ama belki seri sonunda bile süre sıkıntılı olacak. Dofy normal olmadığını söylemişti. Anormal bir güç getirisinin sınırsız artışı olmaz. Ölmese bile çok kişiyi kaybederdi. Büyük yaralar alırdı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık