Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro'nun Wano'daki Rakibi Kim Olacak?

Zoro Wano'da Kim İle Dövüşür? (OY VERMEDEN ÖNCE MUTLAKA KONUYU OKUYUNUZ!)

• Kullanılan toplam oy
    71
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro ile Sanji benim için eşit aslında ama beklenti diyelim. Yani Zoro biraz daha böyle güçlü izlenimi vermiyor mu herkese? bir tek bana mı öyle geliyor yoksa. Zoro eğitimini Mihawk gibi birinden aldı ama sanji herşeyini suite borçlu gibi sanki güç artışında. Zoro hep rahat bir karakterdi, adam savaş bitecek neredeyse en son bu gözükecek. Artık biraz ön plana çıksa da güç farklarını görsek ama zor gibi. Adam düz yolda kayboluyor :D Savaş alanına da haliyle gelemiyor ve rütbeli adamlarda başkalarına kalıyor bizimkinede çer çöp kalıyor.
Güç farkını değilde yeni tekniklerini ashurayı görmek istiyorum

Zoro'nun saldırı gücü,dayanıklılığı,fiziksel gücü daha fazla,daha iyi b.haki kullancı.Sanji ise daha hızlı,daha çevik,daha iyi gözlem haki kullanıcısı,daha taktisyen denilebilir.

Renkli donla olacak iş değil de şu genetik mutasyon muhabbeti gerçekleşse direkt iki yıl önceki gibi takılır Zoro ve Sanji. Kimse de yadırgamaz. Zoro Sanji ile birlikte King'e yürüsün isterim ama bu olmayacaksa en güçlü topitoppoyu alıp Kaido vssine yardıma gidebilir bu şekilde de arcı güzelce tamamlamış olur.

Renkli donla olacak iş değil de şu genetik mutasyon muhabbeti gerçekleşse direkt iki yıl önceki gibi takılır Zoro ve Sanji. Kimse de yadırgamaz. Zoro Sanji ile birlikte King'e yürüsün isterim ama bu olmayacaksa en güçlü topitoppoyu alıp Kaido vssine yardıma gidebilir bu şekilde de arcı güzelce tamamlamış olur.
Bana göre sadece Kaido dövüşüne girer gibi geliyor. Her halde Kin'emon olayından sonra kimse kesebileceğine karşı çıkmaz.

Bana göre sadece Kaido dövüşüne girer gibi geliyor. Her halde Kin'emon olayından sonra kimse kesebileceğine karşı çıkmaz.
O konuya hiç girme ya buradaki mevzu Zoro'dan çok daha büyük. Komple seriyi sorgularsın. Kaido bir zayıflık göstermeden Kinemon onu kesmişse ve kesmeye devam ederse çok boktan bir dönüm noktası olur OP için.

Sorry eksik yazdım, İmpel Down'da başlayıp Marineford'a uzanan macerası, Sonra Big Mom arc'ında yaralı ve aç şekilde tüm Big mom tayfasını karşısına alması üstüne Katakuri dövüşündeki dayanıklılığı... Haklısın bunlar Luffy'nin dayanıklılığını ölçebilmek için kanıt olarak saymıyoruz. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık