Son 10 arktir queen king jack gibi rakipler yoktu monet pica gibiler vardı o yüzden insanların bu arkta bunu beklemesi normal.Ben tatmin olurum yaw. Son 10 arktır ne yaptı da King/Queen tier rakiplere yürütülüyor anlamlandıramıyorum şahsen.
Son 10 arktir queen king jack gibi rakipler yoktu monet pica gibiler vardı o yüzden insanların bu arkta bunu beklemesi normal.Ben tatmin olurum yaw. Son 10 arktır ne yaptı da King/Queen tier rakiplere yürütülüyor anlamlandıramıyorum şahsen.
Monet ve Pica varken aynı zamanda Vergo ve Doff da vardı.Son 10 arktir queen king jack gibi rakipler yoktu monet pica gibiler vardı o yüzden insanların bu arkta bunu beklemesi normal.
Dofilamingo luffy'nin rakibiydi zoro'nun onunla dövüşmemesi normal vergo'nun da law'la bir gecmişi vardi yoksa sanji'ye aldırırdı vergo' yu oda zoro'dan önce. Killer konusuna girmicem daha önce bircok kez tartışıldi.Hereneyse ben zoro kesin yıkımcılarla dövşür demiyorum zaten beklentim o yönde.Monet ve Pica varken aynı zamanda Vergo ve Doff da vardı.
Bir sürü fırsatı varken sürekli başka şeyler araya girdi. Karşılaştığı ilk dişli(3. Sınıf nova) rakip karşısında ruhunu teslim ediyordu. Şimdi hangi dayanakla bu azmanların karşısına koyabileceğiz sevgili dostumuzu?
Lucci de Luffy'nin rakibiydi, Enel de, Fishmandaki çöp de Luffy'nin rakibiydi.... Neysem beklenti farkı diyelim. Wını sını grşrz.... ?Dofilamingo luffy'nin rakibiydi zoro'nun onunla dövüşmemesi normal vergo'nun da law'la bir gecmişi vardi yoksa sanji'ye aldırırdı vergo' yu oda zoro'dan önce. Killer konusuna girmicem daha önce bircok kez tartışıldi.Hereneyse ben zoro kesin yıkımcılarla dövşür demiyorum zaten beklentim o yönde.
amiralle görüştü. kantırladı.Lucci de Luffy'nin rakibiydi, Enel de, Fishmandaki çöp de Luffy'nin rakibiydi.... Neysem beklenti farkı diyelim. Wını sını grşrz.... ?
Aynen kantırlaya kantırlaya bir hal oldu.amiralle görüştü. kantırladı.
Aynen az daha kellesini alıyorduamiralle görüştü. kantırladı.
zoro nun rakibi zurnadır.Kappa'nın block koyduğu adama Zoro smaç basar.