Flying sixten Who's who olacak. Sanji page one. Jimbei sasaki olacak gibi düşünüyorum. Son sayının çıkmasıyla.
Ben tatmin olurum yaw. Son 10 arktır ne yaptı da King/Queen tier rakiplere yürütülüyor anlamlandıramıyorum şahsen.King veya Queen den aşağsı hehalde kimseyi tatmin etmez luffy'nin kaido'yu alıcağı bir arcta zoro'nun f6'ile yetinmesi tam anlamıyla rezillik olur özellikle bu arc dan sonra luffy'nin ödülünün 3-4miliyar arası olucağnı düşnürsek tayfa cok geride kalmış olucak.
Çok büyük ihtimalle Luffy Kaido'yu tek almayacak envai çeşit yardım alacak bu dövüşte o yüzden bu mantık biraz sıkıntılı. Jack yeter Zoro'ya büyük bir kesim de gayet tatmin olur King'e yürüyorsa da yanına birini alır öyle halleder. Ne yaparsa yapsın zaten Kaido'ya da bir kesik atacaktır güzelce kapatır arcı. Zoro'nun seri sonu KK seviyesi hatta daha üstü olacağını hayal eden kesim tatmin olmaz bir tek onları da kendi haline bırakacaksın.King veya Queen den aşağsı hehalde kimseyi tatmin etmez luffy'nin kaido'yu alıcağı bir arcta zoro'nun f6'ile yetinmesi tam anlamıyla rezillik olur özellikle bu arc dan sonra luffy'nin ödülünün 3-4miliyar arası olucağnı düşnürsek tayfa cok geride kalmış olucak.