-Luffy vs Kraker mi? Adam 11 saat bisküvi yemek durumunda kalıyor ama size göre Kraker'i döven Nami zaten,Luffy orda etkisiz eleman.
-Luffy vs Kata mi? Zaten size göre orda Kata güçsüz ya da artık nasıl düşünüyorsanız. Hiç biriniz kalkıp Luffy dayanıklılığını ne kadar geliştirmiş vesaire demez, ama aynısını Zoro yapabilse Ooooo adamı KK ilan ederdiniz.
Mangaka Luffy'ye özel ''haki bitirme'' meselesini çıkarır, kimseden ses yok
Bak seride hakisi biteni geçtim, hakisinin %50 sini kullanan bir karakter göstermedi Oda.
1- Luffy vs Doff'ta, Doff o kadar haki kullandı, meyve uyanışında adam iplere haki bastı, onun öncesinde dövüşürken o kadar b.haki kullandı ama bırak adamın b.haki bitmesini, azalma emaresi göstermedi.
2- Luffy vs Kata oldu. Kata o kadar haki kullandı ama ne hikmetse hakisi biten yine Luffy oldu. Şimdi siz bunlara bakıp adamı güçsüz ilan edersiniz.
Hem Doff dövüşünün süresini ve Doff'un b.haki seviyesini hesaba kat, sonrasında Kata dövüşünün süresini ve Kata'nın b.haki süresini hesaba kat. Aradaki gelişimi görebilirsin. Luffy tırnaklarıyla kazıya kazıya geliştiriyor kendinin. Aynen mangakanın Rayli'ye söylettiği hakinin dövüşlerde gelişmesi durumu gibi.
Haki bitme meselesinden ben şunları anlıyorum:
-Ya haki bitme meselesi Luffy'ye özel. Çünkü adam ana karakter. Hakisi bitmezse nasıl kötü durumlara düşüp dövüşler uzayacak
-Ya da b.hakinin gelişimi, diğer haki türlerine göre daha zor. Luffy b.hakisini gıdım gıdım geliştirirken, Zoro Pica'dan sonra Shogun'u dövecek ve arada adamın herhangi bir dövüşü falan da olmayacak. Ama bu gelişmeler size göre çoook mantıklı olacak. Tabi yersek.