O nasıl olacak karşiiim ?Zoro'nun Ryuma olabileceğini söylemiştim zaten böylece Luffy ile Zoro'nun neden eşit güçte olduğu da anlaşılmış olur.
O nasıl olacak karşiiim ?Zoro'nun Ryuma olabileceğini söylemiştim zaten böylece Luffy ile Zoro'nun neden eşit güçte olduğu da anlaşılmış olur.
Bence gayet ilgi çekici fakat oda’nın söylediklerine yüzde yüz inanabilir miyiz ? Bu konuda pek fikrim yok. Daha önce yanıltmak için yalan söylediği oldu mu?Beğenmediniz mi konumu?
Monkey D. Luffy ortadan kaldıracağın bir hedef değil. Onun dostu olmanı istiyorum. Yakın bir dost, çok yakın, bir nefes kadar…
Bu bana mantıklı geldi. Hatta bende acaba tokinin kardeşi olabilir mi demiştim. Aile kişileri ölür. Gücünün farkında olmayan toki kardeşi zoroyu dokunarak zaman atlaması yapar 800 yıldır zaman atlaması yaparak zoroyu arar demiştim. Bu daha akla yatkın geldi. Güzel Ellerine sağlık.4. Zoro, Ryumanın çocuğu
Bunu daha önce de dile getirmiştim. Ryuma ve toki tanışıklar. Toki meyve yedi ve meyvesinin gücünü bilmiyordu. Ryumanın çocuğu olan Zoroya dokununca zoro bir anda 800 yıl kadar sonraya gitti. Toki de ne olduğunu anlamadı. Belki de ryuma bu yüzden hastalandı ve öldü. Neyse toki, zamanda atlama yaparak yıl yıl zoroyu aramaya başladı ama bulamadı. Geri de dönemeyince kendi ailesini kurmaya karar verdi. Kaderin cilvesi, vazgeçtiği yıl zoro doğdu.