Birkaç çapulcu korsana yenilerek genin itibarını zedelememiş. Ecel işte merdivene öleceği varmış Kuina'nın.Kuina'da Ryuma geni var ama, merdivenden düşerek ölmüş. Roronoa geni > Ryuma geni netleşti.
Birkaç çapulcu korsana yenilerek genin itibarını zedelememiş. Ecel işte merdivene öleceği varmış Kuina'nın.Kuina'da Ryuma geni var ama, merdivenden düşerek ölmüş. Roronoa geni > Ryuma geni netleşti.
Jon Snow vakası. Kuina yaşasaydı asıl bomba gelecekti...Zoro çakma Targaryen gibi birşey mi çıktı yani
Birkaç çapulcu korsana yenilerek genin itibarını zedelememiş. Ecel işte merdivene öleceği varmış Kuina'nın.
Büyük Zoro fanı Invictus’un yeni sloganı şu olur diye tahmin ediyorum. Roronoa Invictus : Demek Yamato Zoro’nun babası çöp olduğu için tayfaya gelememiş…Nickini Roronoa Zoro yapan Zoro nefretinle bana mı yazıyorsun bunları xD
Tamam Zoro, Shimotsuki ve Ryumanın kanından geliyor.
Birader kendine gel yahu.Opun yarısı Zoro'ya benziyor be, ucubeleri saymazsak gerçi hepsi ucube o yüzden aklına gelmemiştir xD
Çakma Targaryen derken Blackfire ları kastetmiştim Kuina için ise replikası duruyor hala.)Jon Snow vakası. Kuina yaşasaydı asıl bomba gelecekti...
100 çapulcuya yenildi deniyor. Sayı doğruysa iş değişir.
Im'e dayanıyormuş.Şimdi ben anlamadım. SBS'de Zoro'nun soyu nereye dayandırılıyor ve kim?