Opun yarısı Zoro'ya benziyor be, ucubeleri saymazsak gerçi hepsi ucube o yüzden aklına gelmemiştir xDZoro'dan ve üst soyundan başka Zoro'ya benzeyen mi var? Olmadı, buradan tutturamadın gen işini. Başka bir şey bul.
Opun yarısı Zoro'ya benziyor be, ucubeleri saymazsak gerçi hepsi ucube o yüzden aklına gelmemiştir xDZoro'dan ve üst soyundan başka Zoro'ya benzeyen mi var? Olmadı, buradan tutturamadın gen işini. Başka bir şey bul.
kuinadan anlıyoruz ki oda yine japonluğunu konuşturmuş ve erkek ayrımcılığını utanmadan sbs panosuna asmış.
arkadaş zoro da kuina da ryumanın soyundan geliyor, kuina kadın diye mi güçsüz düştü he alçak herif
şimotsuki soyundan gelen erkekler çin premsesleri ile evlendirilip koskoca kılıç tanrısının soyu bulandırılmış....... kuina gerçekten öldüyse odaya yazıklar olsun gerçek soyu kesmiş atmış oldu, halbuki ivankov falan da uğramış zamanında, şrak diye erkeğe çevireblirdiRoronoa geni önemli demek ki. Ryuma'dan gelmek bir işe yaramıyormuş diye yorumladım.
Olası Roronoa - Dracule bağı çıkma ihtimalini düşünürken benim haller.Roronoa geni önemli demek ki. Ryuma'dan gelmek bir işe yaramıyormuş diye yorumladım.
Olası Roronoa - Dracule bağı çıkma ihtimalini düşünürken benim haller.
mifakın wanoya neden "dönmediği" ile ilgili acayip kulis dedikoduları var bişi demek istemiyorumOlası Roronoa - Dracule bağı çıkma ihtimalini düşünürken benim haller.
Az ihtimale rağmen Shimotsuki genleri daha ağır basmış. Boşuna vurgulamadılar Wano'da bunu. Roronoa genleri ağır bassaydı bu seviyeye gelemezdi.