Daha önce bir senaryo yazmıştım.Aynen kopyalıyorum.Gözünde Mihawk'ın da kullanıp öğrettiği gizli bir teknik çıkacak.
Luffy Zoro'nun laflarına çok sinirlenir.Adam değilmişin be Zoro der.
Zoro : Adamlığı senden mi öğreneceğim.
Luffy : Evet benden öğreneceksin.
Zoro : O zaman öğret de görelim kaizoku - ou (Kılıcını çıkarır)
Nami : Zoro bey napıyorsunuz ?
Luffy bu harekete sinirlenir ve tek kol gear 2 yaparak saldırır.Zoro bloklar.Sonra tatsumaki yapar.
Luffy havaya uçar.Çok kızmıştır bu harekete ve elephant gun ile saldırır.Fakat zoro daha hızlı davranarak 1080 pound saldırısıyla karşıık verir.Luffy tehlike hisseder ve elini çekmek zorunda kalır.
Luffy : Zoro epey güçlenmişsin.Ama sana dersini vermem gerek.
Gear 4.Leo bazuka.Zoro 1 mil uçuşa geçer.
Zoronun ağzından kanlar akmaktadır ve siler.
Zoro : Sanırım başka çarem kalmadı.Onu kullanmam gerekecek.Sana bir kaptanın nasıl olması gerektiğini öğreteceğim.
Zoro kapalı gözünü açar.Bu göz Mihawk'ın gözleriyle aynıdır.
Zoro : Bunlar kutsal şahinin gözleri.Bu göze sahip olabilmek için geceler boyu ayakta kaldım.İki yıl boyunca her gün.Ve sadece bir gözümü bu hale getirebildim.Hala tamamlanmış değil ama yine de ağır bir bedeli var.Bu tekniği her kullandığımda ömrümden yiyor.Ama bunun karşılığında baktığım noktadaki haki tamamen doğaya geri dönüyor.(Gözünden kanlar akmaktadır.)
Zoro onigiri ile saldırarak luffynin göğsüne odaklanarak tek bir noktayı çarpı şeklinde keser.Luffy gear 4'e rağmen yerde bilinçsizce yatmaktadır.