Ben öyle bir durumda zoronun o parmağı babunun kıçına soktuğunu düşünüyorum mahir abey.Babunlardan birisi parmak atmıştır.
Ben öyle bir durumda zoronun o parmağı babunun kıçına soktuğunu düşünüyorum mahir abey.Babunlardan birisi parmak atmıştır.
Ufak bir teori araya sıkıştırayım."Sanırım sonunda gözümü açmam gereken bir rakip ile karşılaştım..."
Ahanda olay budur, yazıyorum buraya.
Mihawk'ın gözündeki olay şeytan meyvesi çıkabilir kanımca. Şahin Göz haybeye denmemiştir heralde.
Şahine dönmek direk zoan meyvesi olmuyor mu ? Pell yemişti onu.Ufak bir teori araya sıkıştırayım.
Paramecia şahin meyvesi yemiş olabilir. Bu durumda her seferinde bir tarafını şahin'e çeviriyor olabilir.
Paramecia dedim :/ Sadece bölge bölge değişim yapabiliyor :/Şahine dönmek direk zoan meyvesi olmuyor mu ? Pell yemişti onu.
Ya da direkt gözün kapasitesini arttıran bir meyve yemiş olabilir. Yapılan teknikleri kavrama ve ona göre karşı saldırı yapma gibi avantajlar sağlıyor olabilir bu sayede lakabı Şahin Göz olarak yayılmış olabilir. Olabilir de olabilir... Açıkla artık şu Mihawk'ı Oda-sama.Ufak bir teori araya sıkıştırayım.
Paramecia şahin meyvesi yemiş olabilir. Bu durumda her seferinde bir tarafını şahin'e çeviriyor olabilir.
Meyve de sharingan sharingan no mi mi?Ya da direkt gözün kapasitesini arttıran bir meyve yemiş olabilir. Yapılan teknikleri kavrama ve ona göre karşı saldırı yapma gibi avantajlar sağlıyor olabilir bu sayede lakabı Şahin Göz olarak yayılmış olabilir. Olabilir de olabilir... Açıkla artık şu Mihawk'ı Oda-sama.
Byakugan daha uygun.Meyve de sharingan sharingan no mi mi?