Rise and Shine
Bilmediğimiz karakterleri niye hep Amirallerden güçlü mü değil mi diye tartışıyoruz ? Amiral hariç güçlü karakter yokmuş gibi .
Zoro p up almadı ama hiç aldı mı? Geçen zaman yararına işlemiyor Yeni Dünyaya nasıl girdiyse hala öyleDof makul la bence. Sonuçta öncesinde bir Mom veya Vinsmoke dusecek. Şu an alamaz Dof'u ama o arc alabilir. Zaten yikimci alsa dahi alacagi yikimci Dof'a yakın olacaktır. Belki direkt Dof kadar.
Yalnız o beyaz kılıç dediğinde en iyi 12 kılıçtan biriBu konuyu acmamin nedeni kesinlikle bu mücadelenin galibi kim olur sorusu degil. Bu konuyu acmamin nedeni bu mücadelenin Wano Ülkesinde ve Dünyada nasil bir etki birakacak,ve mücadelenin nasil olucagyla ilgili bu konudaki görüslerinizi merak ediyorum.
Benim görüsüm su sekilde:
Zoro ve Shogun nun kapismasi Wano ülkesini bir kismini yok edicek bir hiddete olucak,
Mücadelenin sonunda zoro Wano ülkesinin Kahramani ilan edilecek ve bu mücadele sonucu
Zoro nun agziyla kullandigi beyaz kilic kirilacak ve Shogunun sahip oldugu dünyanin
en iyi 12 kilicindan biri olan kilici alicak.
Alır, araya sıkıştırır mangaka dedim kendimce. Çünkü hiç olmazsa yikimci alacak bu adam. Dof'tan çok da aşağı olmayacağı aşikar. Ama amiral seviyesi cok ucuk. Amirali ta seri sonunda alir diye düşünüyorum.Zoro p up almadı ama hiç aldı mı? Geçen zaman yararına işlemiyor Yeni Dünyaya nasıl girdiyse hala öyle
Çünkü amiraller güçlerini net olarak gördüğümüz ve belli bir standarda sahip kişiler, ama Fuji'yi eski üçlüden ayrı tutmak lazım.Bilmediğimiz karakterleri niye hep Amirallerden güçlü mü değil mi diye tartışıyoruz ? Amiral hariç güçlü karakter yokmuş gibi .
Net falan gördüğümüz yok la sallama. Örnek verdiğin Fuji'yi bile net gördüğün yok.Çünkü amiraller güçlerini net olarak gördüğümüz ve belli bir standarda sahip kişiler, ama Fuji'yi eski üçlüden ayrı tutmak lazım.
Fuji'yi ayırmak lazım dedim zaten.:T Koca Mf'yi görmedik mi, en iyi amiral gücü hakkında bir fikrin var. Kimle kıyaslama yapacaksın, hiç görmediğin adamlar ile mi?Net falan gördüğümüz yok la sallama. Örnek verdiğin Fuji'yi bile net gördüğün yok.
Ben işin güç tarafından demedim zaten karakter bakımından dedim. Zoro nun kılıç ustalığı konusundaki karakterini tartışmaya gerek yok. Logtown daki kolunu kılıcın altına koyduğu sahne yeter. Şimdi böyle birisinin kılıç denince akla gelen ilk kişiler olan samurayların liderine birisiyle dalması beklenemez.Luffynin yardımla alması söz konusuyken Zoronun amiral seviyesi birini (Tabi eğer o seviyedeyse) yanında Law ile alması abes kaçmaz fikrindeyim :S Ya da dalmak istemesi desek doğru olur.
Ben de iki anlamada değindim zaten.Hem karakter hem güç.İlk cümlede güce ikincisinde karaktere. :/ . Şİmdi Luffy'nin önünde rakip olarak akla gelen kişilerden biri de Kaido.Ama biz yanına adamlar ekliyoruz di mi?Luffy bayılıyor mu Law ile Kid ile birlikte dövüşmeye.Ama olması ihtimal dahilinde olan şeylerden biri de bu.Bence 3 ihtimal var ya Shogun amiral altı seviyede çıkacak yahut Law olur başkası olur biri ile alacak ya da hiç karşılaşmayacak.Ben işin güç tarafından demedim zaten karakter bakımından dedim. Zoro nun kılıç ustalığı konusundaki karakterini tartışmaya gerek yok. Logtown daki kolunu kılıcın altına koyduğu sahne yeter. Şimdi böyle birisinin kılıç denince akla gelen ilk kişiler olan samurayların liderine birisiyle dalması beklenemez.