Uğraşmayacağım karolla. Law>Zoro.Bariz güç farkı?
Uğraşmayacağım karolla. Law>Zoro.Bariz güç farkı?
Asılsız iddianı destekleyecek bir kıstas yok mangada. Ben zoro > law demiyorum mesela. Çünkü bunu destekleyecek bir şey mangada görmedim. Ama law > zoro da diyemem. Çıkıp da bariz diyeceksen mangada bunu görmüş olman lazım değil mi?Uğraşmayacağım karolla. Law>Zoro.
Ne alaka? :/Asılsız iddianı destekleyecek bir kıstas yok mangada. Ben zoro > law demiyorum mesela. Çünkü bunu destekleyecek bir şey mangada görmedim. Ama law > zoro da diyemem. Çıkıp da bariz diyeceksen mangada bunu görmüş olman lazım değil mi?
Tabii sana göre kaptan olması yeterlidir
Zoro'nun rolü Shogun'u yense biter bence. Çünkü Wano'ya kendini kabul ettirmiş olacak. Sonrasında diğerlerinin dövüşünün bitmesini bekleyecektir.
Roller diyorum. Law ve X-Drake Luffy'nin rütbesel dengi. Zoro ise Luffy'nin sağ kolu.
Bir sürü adam varken Zoro Shogun'u aldıktan sonra gelip bir de Kaido'nun karşısında Luffy ile birlikte savaşır mı?
Kid, Law, X-Drake ve Marco varken Luffy ve Zoro'nun birlikte savaşması mantıklı mı?
Zaten dövüşün Wano'da olup olmayacağı da belli değil. Orada olsa bile dediğim gibi Zoro'nun Shogun ile dövüşmesi yeterli bence hikaye bakımından.
En önemlisi Luffy'nin KK'lik rakibi Kaido. Zaten buradan direkt Zoro ile birlikte dövüşme ihtimali ortadan kalkıyor. Luffy ölse, Zoro girmez o dövüşe birlikte. Zoro ölse Luffy de Shogun dövüşüne karışmaz. Saygıları var birbirlerine.
Law ve Kid'in ise durumu farklı. İkisi Luffy'nin rakibi ve rütbesel(bunun yerine daha iyi bir kelime bulamadım) dengi. İttifak yaptığında direkt muhatap olduğu kişiler.
Mangaka'nın Luffy&Zoro vs Kaido çizmeyeceğinden bu yüzden eminim. Bu yüzden imkansız bence.
Sen birlikte dövüşeceklerini düşünebilirsin ama ben buna ihtimal vermiyorum.
Garp, mihawk, shanks, rayleigh bu adamların da meyvesi yok ama lawı ezerler. Lawın meyvesi dofun meyvesinden de iyi ama dofu alamıyor. Güçlü bir haki yeterli lawla kapışmak için. Örnek: smoker. bodoslama dalması lawı alacaktı nerdeyse.Ne alaka? :/
Zoro benim anime/mangalar içindeki en sevdiğim karakter yıllardır. Sadece işin suyunu çıkarıyorsunuz. Ope Ope No Mi başlı başına efsanevi bir meyve. Zoro bir tık daha altta Law'dan.
Görüş farklılığı. Ben ope ope no mi'den, Law'dan çok şey bekliyorum ama Zoro'dan daha çok şey bekliyorum. Buna rağmen Law gördüklerimize bakılırsa Zoro'dan daha güçlü. Ben öyle düşünüyorum.Garp, mihawk, shanks, rayleigh bu adamların da meyvesi yok ama lawı ezerler. Lawın meyvesi dofun meyvesinden de iyi ama dofu alamıyor. Güçlü bir haki yeterli lawla kapışmak için. Örnek: smoker. bodoslama dalması lawı alacaktı nerdeyse.
Nerde geçiyor bu? En güçlü samuray olduğu? Gözümden kaçtı sanırım.Bariz güç farkı?
@Monkey D. Luffy Shogun, wanodaki en güçlü samuray olduğu için kılıçustası olmak zorunda.
Nerde geçiyor bu? En güçlü samuray olduğu? Gözümden kaçtı sanırım.
@Densetsu no Samurai
Hocam kaptanlar dengi derken rütbe ve hedef dengi diyorum. Güç demiyorum. Öne çıkan 3 nova var ve Kaido karşısına çıkacaklar tesadüfe bak. Mangaka bildiğin Shabondy'deki üçlüyü tekrar bir araya getirdi kurguyla bir şekilde.
Kaido vs'si bağırıyor bence resmen Kid&Law&Luffy vs Kaido şeklinde olacak diye. :/
Shogun'u Zoro ile Luffy birlikte alır mı? Luffy tek alır mı? Yani ben de sana ikisinin dövüşmesi için, Luffy'nin tek dövüşmesi için sebepler sayarım. Sen de benim gibi karşı şeyler söylersin.
1-)Ada kimin olacak? Luffy'nin. Adayı sahibinden hakkıyla alması lazım.
2-) Acı çektiren birini kim döver? Luffy. Adaleti her zamanki gibi Luffy'nin sağlaması lazım.
3-) Mangaka Luffy'nin bir kılıç ustasını yenmesini göstermek ister. Shogun güzel hedef olur.
Hemen aklıma geldi mesela 3 tane. Daha da düşünsem bulurum.
Ama mangaka Kaido vs Zoro&Luffy yapmayacağı gibi bunu da yapmaz. Neyse bekleyelim görelim.
Hocam desteksiz atıyon ama harbiden mantıklıShogun Mihawk çıkar belki.Dof stili Kaido ile iş çevirip ülkesini ele geçirmeye çalışıyordur.Böyle Zoro Mihawk'ı yenemez rezil olur.Bi 500 bölüm daha bekleriz