Şaşırmadım desemBenzer olsun o problem değil.Son 3 yorumu yazan arkadaşlar dövüş olarak anlamış galiba ondan diyorum.
Neyse bende farklı bir bakış açısıyla Zoro demişim.
Şaşırmadım desemBenzer olsun o problem değil.Son 3 yorumu yazan arkadaşlar dövüş olarak anlamış galiba ondan diyorum.
Neyse bende farklı bir bakış açısıyla Zoro demişim.
Yapma.:/ Zoro fanlığı yaptı mı nerde gördün ?Şaşırmadım desem
Ben direk dövüş için anlamışım başkaymış.Yapma.:/ Zoro fanlığı yaptı mı nerde gördün ?
Yok dövüşte Dof Zoro'yu alır zaten.Dayanıklılık konusuna da değişik bir şekilde yaklaşıp Zoro demiştim.Ben direk dövüş için anlamışım başkaymış.
Forumun hastalığı bu durum.La bi Allah'ın kulu da konuyu okuyup yorum yapsın.:/ İyi güldüm akşam akşam.Konu Dof ve Zoro dövüşse ne olur değil beyler.Zoro mu yoksa Dof mu daha dayanıklı ? Konu buydu.: )
Zoro daha dayanıklı.La bi Allah'ın kulu da konuyu okuyup yorum yapsın.:/ İyi güldüm akşam akşam.Konu Dof ve Zoro dövüşse ne olur değil beyler.Zoro mu yoksa Dof mu daha dayanıklı ? Konu buydu.: )
Aylar önce şunu yazmışım. Az bile yazmışım hatta.Bana önce Law'ın, ardından da Luffy'nin tüm gücüyle saldırmasına rağmen sırf dayanıklılığı sayesinde ayakta kalan Dof'tan Zoro'nun nasıl daha dayanıklı olduğunu açıklayabilecek birisi var mı? Yaralı Dof'a Luffy'nin bile nefesi yetmedi la. Araya birileri girdi de 10 dakika dinlenmesi sayesinde yıkabildi adamı. Dof dediğiniz adam G4'ten ölümüne dayak yemesine rağmen yıkılmadı. (Law olmasa G4'ten o kadar dayak yemezdi muhtemelen)
Şimdi Dof yerine Zoro'yu koyalım ve Law'ın gamma knife saldırısını görmezden gelelim. Ne de olsa Zoro kendisine ilk yardım yapamıyor. Neyse işte. Önce Law, ardından da Luffy'yi tanklayan Dof yerine Zoro olsa o da mı bu iki adamı tanklayacaktı yani? Hatta ve hatta daha iyisini mi yapacaktı? Helal olsun ne diyeyim.
Katılıyorum 1 Doflamingo'nun Luffy ve law'ı aldığını gördükYukarıda var nedenler. Kısacası Doflamingo diyeyim.
Ayrıca 2 Doflamingo Luffy, Zoro ve Law'ı alır.
Olsun yinede Doff alırLa bi Allah'ın kulu da konuyu okuyup yorum yapsın.:/ İyi güldüm akşam akşam.Konu Dof ve Zoro dövüşse ne olur değil beyler.Zoro mu yoksa Dof mu daha dayanıklı ? Konu buydu.: )