Forumun yüzde sekseni serapçı zaten sıkıntı yok.O belli canım
Forumun yüzde sekseni serapçı zaten sıkıntı yok.O belli canım
Hahaha yahu bak diyorum ki; adama vurmak için Zoro üstüne gidiyor, arkada Kinemon var. Dof’un yanında fuji var. Bende diyorum ki; Adam zaten üstüne gliyor, kitle adamı, at teki madem? Neden araya Fuji giriyor da, Dof, Kinemon’a gidiyor. Bunu açılarsan sevinirim?Dof ben yenemem Zoro reyizi diyor galiba. Gece gece naptın sen yaa. :S
Sadece hayallerine sahip çıkamasa yine iyi. Kamabakka'da ne olduğu, neler yaşandığı belli değil. Kim bilir daha nelere sahip çıkamadı. İvankov'da Sanji'nin de bir sırrı olması işten bile değilZoro’cuyuz ezelden
Sanji, ezik geldi ezik gider fandaşım, daha hayallerine sahip çıkamayan adamdan ne bekliyorsun ki?
Aman bro deme öyle şeyler, millete kalp krizi geçirteceksin hahahaSadece hayallerine sahip çıkamasa yine iyi. Kamabakka'da ne olduğu, neler yaşandığı belli değil. Kim bilir daha nelere sahip çıkamadı. İvankov'da Sanji'nin de bir sırrı olması işten bile değil
İşinize gelmeyince gelmez tabi. Ama işinize gelince de Zoro, Oda'yı seviyor olur.Haha baba deyince, direk Sanji aklıma geldi, ne de olsa adam neler verdi çocuğuna
Ee zaten bizde onu dedik, sakladı ki bu arc şov yapsın. Yoksa bir karakteri ne kadar saklıyacaksın? Güçsüzse ezer geçersin, ne manası var, o zaman çizmesin karakteri. Ama güçsüz değil işte adamdan güç akıyor güç
Sen bana benim sorumu cevaplamadan soru mı soruyorsun? :/Hahaha yahu bak diyorum ki; adama vurmak için Zoro üstüne gidiyor, arkada Kinemon var. Dof’un yanında fuji var. Bende diyorum ki; Adam zaten üstüne gliyor, kitle adamı, at teki madem? Neden araya Fuji giriyor da, Dof, Kinemon’a gidiyor. Bunu açılarsan sevinirim?
fkasjgldaj Hakaret var adminler göreve.Sen bana benim sorumu cevaplamadan soru mı soruyorsun? :/
Luffy ve Law'ı karşısına almaktan çekinmeyen adam Zoro geliyor diye onu amirale bırakıp Kinemon'a gittiğini iddia ediyor şaka gibi.
karolla sen misin?
İyi bakalım iyi geceler Yatıyorsun diye uzatmıyorum bakİşinize gelmeyince gelmez tabi. Ama işinize gelince de Zoro, Oda'yı seviyor olur.
Güç akıyor dediğin adam en son Pikaçu karşısında süperman arıyordu. Sonrasında da Pikaçu kılıcıma çizik atamadı diye 32 dişi ile beraber seviniyordu. Sorsan bu adam Mihawk'tan üst düzey eğitim alıp silahlanmada çok iyidir falan denir ortamlarda
Neyse ben yatıyorum. İş güç var. Sabah erken kalkmak lazım.
Tamam cevaplıyayım. Dof, Sanji eziğine yaptığını, Zoro ‘ya yapamazdı. Yapamadı da zaten. Yapsa yapardı yani neden çekinecek?Sen bana benim sorumu cevaplamadan soru mı soruyorsun? :/
Luffy ve Law'ı karşısına almaktan çekinmeyen adam Zoro geliyor diye onu amirale bırakıp Kinemon'a gittiğini iddia ediyor şaka gibi.
karolla sen misin?
Ekmek lazım,millet aç aç.Yanlış yapıyorsunuz, arada bir gelip konuya hayatta geçemez, şunla şunun farkı bi anlatamadık, biz bunları mesajlarımızda uzun uzun yazdık demeniz lazım. Böyle tartışma olmaz ya.