Suit oldukça açık daha motifiye edilecek. Zoro da ne olacak?? Işın kılıcı mı kullanacak .sGelişime açık karaktere suit verildi. Suit mi gelişime açık artık?
Suit oldukça açık daha motifiye edilecek. Zoro da ne olacak?? Işın kılıcı mı kullanacak .sGelişime açık karaktere suit verildi. Suit mi gelişime açık artık?
Frnaky daha çok gelişime açıktır. Haki öğrenir falan...Suit oldukça açık daha motifiye edilecek. Zoro da ne olacak?? Işın kılıcı mı kullanacak .s
Kullanmayacağını nereden biliyorsun?Suit oldukça açık daha motifiye edilecek. Zoro da ne olacak?? Işın kılıcı mı kullanacak .s
Çok doğru Franky Ussop dan önce açmalıydı.Frnaky daha çok gelişime açıktır. Haki öğrenir falan...
Yok Zoro teknolojiye kapalı..Kullanmayacağını nereden biliyorsun?
Luffy ışın kılıcını görünce çok ilgisini çeker, Zoro'ya kullanmasını söyler. Zoro zaten Luffy'nin emir eri, ne derse yaparÇok doğru Franky Ussop dan önce açmalıydı.
Yok Zoro teknolojiye kapalı..
Bende seviyorum böyle serapları ..Luffy ışın kılıcını görünce çok ilgisini çeker, Zoro'ya kullanmasını söyler. Zoro zaten Luffy'nin emir eri, ne derse yapar
O belli canımBende seviyorum böyle serapları ..
Haha baba deyince, direk Sanji aklıma geldi, ne de olsa adam neler verdi çocuğunaBabacığına güvendi dediğim kişi Zoro. Oda'ya güvendi yani. Oğluşunu 900 küsur bölümdür saklaya saklaya Wano'ya getiren adam olarak hatırlarsın sen onu.
Sanji ne kadar hak etti ise, Zoro da o kadar hak etmiştir benim gözümde.
Dof ben yenemem Zoro reyizi diyor galiba. Gece gece naptın sen yaa. :SNe alaka şimdi bu? Sanji, kendisi atladı abazalıktan. Nami sanı ben kurtaracağım dedi gitti. Sonra Zoro, Dof ile karşılaştı mı? Karşılaştı. Üstüne doğru direk saldırdı. Dof, Sanji’ye yaptığını yapabildi mi? Yapamadı. Bu kadar basit. Araya Fuji giriyor, Dof kendi halletseydi ya?
Zoro şeytanın ta kendisi sen bana gelmiş şeytan meyvesi geni diyorsun. Teheyyyy teheyyyySen orasına bakma da şu anlık öyle gibi be Ki diable falan filan yok işin içinde. Benim teorim kendisinin şeytan meyvesi genleri taşıyan bir insan olduğunu düşündüğümden, bildiğin meyveli ama deniz falan tehlikesi yok gibi bir şey adamın
Neyse Zoro'yu severim. Elbet sahneye çıkacaktır bu arc sağlam bir rakibe karşı, Hawkins sürtüşmesi harici.