Sen demek istediğimi anlamıyorsun. 2. tümen kaptanı dediğin adam zaten güçlüydü. Meyveyi alıp da sonradan güçlenmedi. Ama sen diyorsun ki bu adamda bu meyve varsa görünmezlik mükemmeldir. Ben de aksini iddia ediyorum. İki sene önceki Sanji'den bu meyveli adam dayak yemiş. Sıfır hakili adama karşı bile iş yapamamış senin mükemmel gördüğün görünmezlik. Karşıda gözlem hakisi varsa bitti işlevin. O yüzden görünmezliğin bu seride çöp olduğu ortada çünkü antisinin herkeste olma ihtimali var. Düşün Usopp'ta bile gözlem hakisi var daha ne olsunKişinin konumu direkt meyvenin şeklini etkilemez, ama gücünü etkiler Doflamingo'yu tekrar bir gözden geçir istersen.Ayrıca gözlem hakisinin de bir derecesi rütbesi var elbet ki herkes de aynı oranda çıkmıyor ki bu..Kontrolsüz güç gücmüdür??değildir..Enelin meyveyi ver Ussopp'a Namiye hiç bir şey değişmez..Sabo'ya ver inletir.
Küçümsemiyorum ama o kadar da birkaç tık seviye atlattığına katılmıyorum.Suit biraz küçümseniyo gibi, Page one yarı Zoan şeklinde çok sağlam vurdu 0 hasar aldı Sanji. Suit olmadan o vuruşu yese ağız burun dağılırdı direk Sanji'nin.
Sadece savunma kısmı bile epey iyi duruyor üzerine görünmezlik. Hücüm atraksiyonu da çıkaçaktır. Ben normal bir güçlendirme diye düşünüyordun ama bayağı sağlam pawer up bu suit. Modifiye de edilçek daha bu suit.
Tabi Oda Sanji'ye hiç kullanmıcam diye söyletip karşısına gelen ilk zorlukta giydirmesi biraz abes oldu ama suit hakkaten sağlam.