Yahu bir karar verin; Zoro’nun gücü belli mi değil mi? Hani biz Zoro şöyle böyle deyince; daha bir şey göstermedi ki deyip sonra Sanji geçmiştir demek??? Komikkkk.
Madem Sanji kostümsüzde yeterliydi ve yakındı neden o zaman; Yaaa belki Snack karşısına çıkar hüüü diye ağlandı? Cinli adamı falan alaydı bari ya. 2y sonra tek başına kimi almış? Yazında bilelim. Adam’ın arc içinde yaptığı gösteri ve attığı hava, Dünyanın En Güzel Pastasını yapmak ya hahahah. Hayır saf güçle takılan Sanji bir anda kostüm çekti üstüne. He kostüm giyenleri de gördük.
Nami olayına gelirsek, Nami’nin orada yaptığı hareketin bir kesinliği yok, yani tamam tamam diyo. Bence biliyoruz yorma kendini der gibi diyor. He bu arada aynı Nami; tayfanın en dayanıklısı dediğinde; yaa Nami kimmm yaaa? Yaaa orada kasıntı diyor yaaa. Aynen aynen doğru...
Sbs’ye gelirsekte; gerçekten Sbs de güç ile ilgili kesin bilgi vereceğine inanıyor musunuz? O zaman hemen merak edilen bütün güçler sorulsun. Hangi yonkou en güçlü, Mihawk’ın olayı. Hatta One Piece nasıl bitecek falan, soralım oradan cevap versin? Adam geçiştirmek için yazıyor işte. Aynı adam bu ikisinin erkeklik algıları uyuşmuyor diyor, yani kafa yapıları uyuşmadığı için bu kadar birbirlerine gıcıklar ki bu gayet doğru.
Ama iş güce ve iradeye geldiğinde;
Biri Supernovar, diğeri değil.
Biri hayatını hayaline feda eder, diğeri bunun salaklık olduğunu düşünür ve kızları görünce hayalini unutur.
Biri Dünya’nın en iyilerinden eğitim alır, öbürünün kimden ne aldığı belli.
Biri yeri geldiğinde kol bacak verir, diğeri Elleri gidecek diye ağlar.
Biri yeri gelir Arc bossunu keser, öbürü doğru düzgün adam alsın önce.
Kuma geldiğinde önünde kim dikiliyordu onu da unutmayalım
Sanji beyimizden de görsek böyle şeyler yavv.
Biri her zaman güç düşünür, çocukluğundan bu yana çalışır, çabalar ve hala her gün antreman yapar, diğeri yemek yapar ve kitap okur. Allahtan Zeff biraz yardım etmiş yoksa iyicene ezik olurmuş. ( He bir ara ben bu Zoro antremanlarını yazdığım da bana; o antremanların bir önemi yok kiii deyip sonra Luffy hapiste taş taşıyınca; oooo güçleniyor hapisteee demek? Evet evet yeşil bakteri hıhı, kesinlikle lastik kokmuyor hıhı)
Birine Kaptan nasıl değil? Denir, diğerine ben gücünün bile adam gibi övüldüğünü görmedim.
He birde bu en iyisi; Biri Oda’nın kendi ağzından söylemiyle, One Piece’in 3 temelinden biri( Luffy, Zoro ve Nami) diğeri kim yaaa???
Sonra Zoro’nun kılıçdız da gideri var rahat olun, kılıçsız yaptığı ataklar, yeri geldiğinde attığı yumruklar ve kaldırdığı binalar
Sanji gitsin bir bina kaldırsın hadi?
Dof olayı var bir de; neymiş Zoro da o hale düşermiş. Ee düşseydi ya? Gitmedimi Dof’un üstüne? Dof bunu kitleseydi? Dövseydi? Fuji de, Kinemon’u alırdı? Çok mu zordu böyle? Ne mantığı var şimdi madem Dof, Zoro ya aynısını yapabiliyorsa? Adam zaten Dof’un üstüne gidiyor, Fuji ne diye araya giriyor? Açıklama yok tabi. Çünkü ne diyeceksin ki?
Ve Merak ediyorum Kostümsüz Sanji den ne gördün de, kostümlü olunca aldı başını gitti? Zoro da ne gördün de? Arkada kaldı? Adam tek atıyor kardeşim tekkk
Pica’ya ezik çekiyorsunuz ama bütün herkesin ağzı açıktı herifi doğrarken Zoro.
Dünyanın en güçlü kılıç ustası vs Dünyanın en iyi pastacısı. Bu yeterli olur bence.