Yoo onu getirmeye getirmedim. Normal silahlanma hakisinin net bir şekilde belirtilmesiyle (yani kullanıcının atak yaptığı şey her neyse kolunun kılıncının vs. Siyaha dönmesiyle) ryou hakinin arasında çiziliş olarak çok bir fark olmuyor genelde onu diyorum. kral haki bile belli olmuyor bazen. Beyaz kılıçlarda haki olsa bile diyelim o kadar fazla değildir siyah hakide olduğu kadar. O kadar güçlü bir saldırıysa siyah hakili olmalıydı bence. Zoro Queen'in silahını normal slashiyle kırdı ne abarttınız yav bu kadar.He şimdi de tüm hakiler efektsiz çizilebilir ama busoshoku efektsiz çizilemez demeye mi getirdin? Busoshoku haki tanıtılırken görünmez zırh gibi savunma ve saldırıya güç ekler diye anlatıldı. Busoshoku hakisi mangada Luffy tarafından övülen Cracker'ın bembeyaz kılıçlı saldırısı var mangada, hem de en güçlü saldırılarını yaptığı tam gücünde olduğu halinde. Koramiral ve üstü ya da yonkou kumandanı ve üstü seviye adamların saldırılarına haki efekti çizilme zorunluluğu yok yani, ciddi tüm saldırılarında kullanıyorlar ve mangaka da yüzde yüz çizme gereği duymuyor. Kiku Kaido'yu efektsiz kesince saldırı hakili oluyor efektsiz olsa bile ama Queen Sanji'yi kesemeyince Sanji çok dayanıklı oldu demek zor geldiği için o saldırı hakisiz demek hiç dürüstçe değil dostum...
Son düzenleme: