Anlat anlat güzel fıkra.Zoro = Sanji
Anlat anlat güzel fıkra.Zoro = Sanji
Zoronun önüne atmadı. Sanji çelik kadar sert oldu. Bu Zoro için problem değil. Sanjinin yeni power upı zoroya karşı herhangi bir üstünlüğe sebep olmuyor. Zoro kaidouyu bile kesebiliyor.Her ne kadar bu gen olayı Sanji'yi Zoro'nun önüne atsa da çok rahatsız oldum. Keşke bunun yerine alevle ilgili bir power up alsaydı.
Hala alevlerle ilgili bir p. up gelebilir. Sanji'nin kardeşleri suitsiz yeteneklerini kullanabiliyordu. Örneğin abisi Niji dış iskelete sahip olduğundan insan üstü fiziksel yeteneklere sahip olmasının yanında suitsiz dizinden elektrik dalgası geçirip saldırabiliyordu aynı zamanda. Sanji'nin suitsiz yeteneğinin alevlerle ilgili olduğunu tahmin ediyorum, görünmezlik de Stealth Black'ın ekstra bir gücü olsa gerek... Yani Sanji şimdi alevlerini de çok daha güçlü şekilde kullanmaya başlayabilir bu uyanma ile...Her ne kadar bu gen olayı Sanji'yi Zoro'nun önüne atsa da çok rahatsız oldum. Keşke bunun yerine alevle ilgili bir power up alsaydı.
Diyordum ki bugün Kf'de bir şeye gülmeden gün bitti. Takkkkk Montana mesaj attı. Yemin ederim adam Hızır gibi yetişiyor. Yeter ki siz gülmek isteyin.Seri sonu Sanji > Shanks
Zoro > Shanks
Luffy > Zirve WB
Zoro>Shanks bile kesin değilken Sanji miSeri sonu Sanji > Shanks
Zoro > Shanks
Luffy > Zirve WB