3 tanesinden 1 tanesini alır. Bilmem anlatabiliyor muyum ?Sanji şuana kadar görünen Zoro'dan 2 tanesini alır mı acaba...
3 tanesinden 1 tanesini alır. Bilmem anlatabiliyor muyum ?Sanji şuana kadar görünen Zoro'dan 2 tanesini alır mı acaba...
Tüm kemikleri kırık halde dalıp yara bıraktı adam.Sanji’ye yara bırakmıyor derisi aşılmayan bi iblise bırakıyor.Kral haki olmadan böyle birine kalıcı bir yara bırakamazsınTüm hakisini saldığı bir saldırıdan sonra Kaido wororo diye gülüyor. Zaten Oden'in açtığı yaraya kıyasla küçücük bir çizik. Haki açmakla mesele bitseydi Luffy onu 2 sene önce açmıştı, o kadar eğitim almazdı. Ayrıca Vivre cardda henüz Zoro'nun kral hakisi doğrulanmadı.
Zoro'nun kral hakisi doğrulanmadı.
Kart mı ? Kartların ön yüzü doğru arka yüzü yalannn kabul etmiyomVivre Card, Mangayı neden doğrulasın ?
Mangada açıklanmayan ve Vivre cardda doğrulanmayan bilgi tahminden öte değildir. Ben de kendini sınırlarına kadar zorladığı için son anda uyandırdığını düşünüyorum ama bu sadece tahmin şimdilik. Zoro'nun kendisi bile bundan habersiz henüz. Açmışsa hep beraber görürüz ama şimdilik bir doğrulama yok...Animedeki sahne de filler zaten.Vivre Card, Mangayı neden doğrulasın ?
Zoro = SanjiSanji suit giyince fanlar hemen Sanji ile Zoro eşit demeye başladı. Zoro gidip çatıda Kaido'yu kesince sustular ses seda çıkmaz oldu. Şimdi gen uyandırdı diye gene Zoro ile kıyaslıyorlar hatta şimdi Sanji daha güçlü diyen çıkar alıntılayıp iki üç bölüm sonra gene sesleri kesilir.