Tamam ama vs görmedik.Coby CP9 teknikleri kullanıyor. Soru falan.
Tamam ama vs görmedik.Coby CP9 teknikleri kullanıyor. Soru falan.
Luffy'e dalarken CP9 sonrası kullanmıştı o teknikleri. Yani meyvesiz adam öyle oluyor işte.Tamam ama vs görmedik.
O tekniklere şu an Zoro her türlü dayanır.Luffy'e dalarken CP9 sonrası kullanmıştı o teknikleri. Yani meyvesiz adam öyle oluyor işte.
Onu bilemem pek umrumda da değil valla sadece meyvesiz adam nasıl dövüşüre cevap verdim :/O tekniklere şu an Zoro her türlü dayanır.
Sen konuyu anlamamışsın. O kadar hızlı ve görünmez olan sanji bir şekilde kinge de pageonea da yakalanıyor demek istedik ama sen anlamazsın boşver. Sonuta boş argüman pff.Yukarıdaki yazılara çok takılmadım da alttaki ''Pageone bile eliyle bir koydu fırlattı Sanji'yi'' bomboş bir argüman. Birilerini fırlatmakla hasar vermek çok farklı şeyler. Bigmom'ı son bölüm dahil olmak üzere 472918471971 kere sağa sola fırlattılar, hangisi cidden zarar verdi? Aynı şekilde Marco Kizaru'yu uçurdu, o da adamakıllı zarar vermedi. O yüzden güç tartışmalarında o şunu o kadar uçurdu, bu bunu bu kadar fırlattı gibi argümanlar boş geliyor bana.