Tavsiye etmiyorum tiner kadar oilgini çekmezNasıl kokuyor kılıçlar biraz tasvir eder misin ?
Tavsiye etmiyorum tiner kadar oilgini çekmezNasıl kokuyor kılıçlar biraz tasvir eder misin ?
Benim tahminim.Tamam, bana Luffy'nin nasıl Kaido'ya karşı atak yaptığını söylersen kabul edeceğim.
Okumadım, tahminim sadece.Bu 1-2 saniye durdurduğunu nerede okudunuz?
Sana hedef yazmamıştım bu arada . Böyle bi genel düşünce dönüyor kaynağını merak ettim :SOkumadım, tahminim sadece.
İyi yapmışsın. Eline sağlık. Saldırının giderek büyümesi de oldukça mantıklı. Ama Luffy Kaido'nun tam önünden saldırıyor. Yani ya senin dediğin gibi oldu ve bir anda Kaido'nun önüne geldi ya da o saldırıyı savuşturacak bir şey buldu.Benim tahminim.
1-2 saniyede okumuşlardırBu 1-2 saniye durdurduğunu nerede okudunuz?
Yav Sanji Kingin saldırısını yara almadan tanklamış adam, bağırsaklarını kusan Zoroyla bir tutmayalım lütfen.Zoro bu bölümle birlikte ortada denge diye bir şey olmadığını kanıtladı bence.
Efendim, öncelikle belirtmeliyim ki Sanji'yi çok severim; gönlümüz prensidir. Ancak iki Yonko'nun ortak saldırısı ile King tavuğunun gagasının kıyaslanmasına da karşıyım.Yav Sanji Kingin saldırısını yara almadan tanklamış adam, bağırsaklarını kusan Zoroyla bir tutmayalım lütfen.