Sizin dediğinize göre kurukafa kadar büyük bir saldırıda nasıl nokta bulsunlar ?
E çünkü Zoro saldırıyı tutunca kaçacak noktayı bulsunlar bi zahmet. Luffy'nin uyarması ile saldırı arasında 5 dakika varmış muamelesi yapıyorsun. Luffy uyarıyor -> Zoro şaşırıyor -> Saldırı yapılıyor -> Zoro karşılıyor. Şurası taş çatlasın 5 saniyedir. Saldırı doğrusal olduğu için arkası doğal olarak boş kalıyor, saldırı kurukafa kadar diyoruz kurukafayı kaplıyor demiyoruz. Saldırıyı ilk farkettiği için öyle bir fırsatta etrafından dolaşmak zor olmasa gerek.
Saldırının içinden geçmediğine göre? Hadi üstünden dolaştı diyeyim haddi.Etrafından dolaşsa Kaido'nun tam önünden saldırmazdı.
Saldırının nasıl üstünden gitsin ki ? Yerden uzanıyor Kaido'ya.Saldırının içinden geçmediğine göre? Hadi üstünden dolaştı diyeyim haddi.
Fazla koklamışım kendimi bilemedim@Crocus hocam sizde mi tartışmaya girdiniz
ben sizi cool zoroculardan sanıyordum
Nasıl kokuyor kılıçlar biraz tasvir eder misin ?Şşş kendine gel kılıç koklamak tiner koklamaktan iyidir
Tersinden tutuyorsun, tutacağından ucuna doğruNasıl kokuyor kılıçlar biraz tasvir eder misin ?
ceset ama rahatsız edici değil hafif bir koku mezarlıkta 2-3 gün cesetle gömülmüş gibiNasıl kokuyor kılıçlar biraz tasvir eder misin ?
Off o nasıl anlatmak üstadım, koklayasım geldi. Nasıl çarpıyor orayı da anlatsana nolur.Tersinden tutuyorsun, tutacağından ucuna doğru
4 kere nefes alıp vermek iyidir
Tek seferde koklarsan çarpar
Tersinden tutuyorsun, tutacağından ucuna doğru
4 kere nefes alıp vermek iyidir
Tek seferde koklarsan çarpar