Zoro'yu Luffy dışında tayfasına katabilecek adam yok OP evreninde
Zoro'yu Luffy dışında tayfasına katabilecek adam yok OP evreninde
Roger, Zoro’nun kuracağı tayfaya katılırdı evet ömrü yetseydi.
Zoro ve tayfa kurmak:d anlıyorum.......Roger, Zoro’nun kuracağı tayfaya katılırdı evet ömrü yetseydi.
Katamazdı. Zoro korsanlardan nefret eden, acıma duygusu olan, vicdanlı biri. Roger'ın erleri katlettiğini görse iki dakika daha durmazdı orada Zoro. Roger'ın fbsi girene kadar söylentidir falan diyordum ama gariban marine askerini çiğneyerek verdiği pozdan beri Garp'ın ve Squardo'nun dediklerinin doğru olduğunu gördük. Roger'ın katacağı adam Rayleigh tıynetinde herifler olur.
Zoro buna meydan okurdu büyük ihtimalle kellesini alır yoluna bakardı kral.
Zoro zaten mecburiyetten kaptan dedi en başta.Söz verdik bir kere diye.Gidiş o gidiş kaptanlık kariyeri sona erdi.Şimdilerde her gören kaptan sanıyor harcanıyorsun olum buralarda diyor Zoro'ya. Git kendi gemini al tek gözlü de bayrak çek diyorlar ama vermiş işte o lanet sözü bir kere xDZoro'yu Luffy dışında tayfasına katabilecek adam yok OP evreninde
Sanji net tayfasına katılırdı. @Yubashiri-sama @Master of Puppets Siz ne diyorsunuz?Zoro ve tayfa kurmak:d anlıyorum.......
Kaıtlmıyorum. Luffy ile Zoro'nun dövüşme sebepleri çok farklı. Sanji Zoro gibi birinin asla altında olmaz. Sürekli sürtüşen kardeşler gibiler asla birbirlerinin otoritesini kabul etmezler.Sanji net tayfasına katılırdı. @Yubashiri-sama @Master of Puppets Siz ne diyorsunuz?
Bu sözden sonra nedne Zoro ve Luffy'i görüyor acaba. ?