Wano'ya fazla bile.Burada halkın sevgisini kazanan devrimci bir lider falan yok yalnız. Babasının kanı ve soyadı sayesinde millete diz çöktüren bir monarşi bebeği var.
Wano'ya fazla bile.Burada halkın sevgisini kazanan devrimci bir lider falan yok yalnız. Babasının kanı ve soyadı sayesinde millete diz çöktüren bir monarşi bebeği var.
Ne ekonomisi:dDHarbiden şu an ülkenin ekonomik durumunu tartışıyor gibi hissediyorum.
Çok haklısın doğru Wano buna şükretsin.Wano'ya fazla bile.
Ya hocam madem Sanji Bege'den güçlüydü biz WCI'ya niye gittik o zaman. Bege şantaj yaparken tokatlasaydı kimseyi uğraştırmasaydı.Bunu hiç kullanmamıştım zaten ama sanji nova sınıfında değil, bu yüzden zoroyla kıyas kabul etmez, bonney, bege bile sanji den güçlüdür mantığı da komik kaçıyor.
Aynı Bege, Luffy ya da Zoro’yu tehdit etse gözlerini hastanede açardı.Ya hocam madem Sanji Bege'den güçlüydü biz WCI'ya niye gittik o zaman. Bege şantaj yaparken tokatlasaydı kimseyi uğraştırmasaydı.
Sanji, bege den güçlü olunca tüm yonkou tayfasını mı tokatlaması gerekiyor? Ayrıca WCI da gidilme sebebi sanji'nin ailesiyle tehdit etmesi değil miydi? Yoksa sanji de bilirdi oradan kaçmasını.Ya hocam madem Sanji Bege'den güçlüydü biz WCI'ya niye gittik o zaman. Bege şantaj yaparken tokatlasaydı kimseyi uğraştırmasaydı.
Hayır sadece Bege'yi tokatlaması gerekiyor. Ben Zeff'in tehdit edildiğinden haberi olduğunu bile sanmıyorum. Madem bu kadar kolay lokma bir adamdı niye bu kadar büyüttük. Kızıl Bacak Zeff balon mu yani :/ Hiç mi ustasını tanımıyor.Sanji, bege den güçlü olunca tüm yonkou tayfasını mı tokatlaması gerekiyor? Ayrıca WCI da gidilme sebebi sanji'nin ailesiyle tehdit etmesi değil miydi? Yoksa sanji de bilirdi oradan kaçmasını.
İyi günler reis.Hayır sadece Bege'yi tokatlaması gerekiyor. Ben Zeff'in tehdit edildiğinden haberi olduğunu bile sanmıyorum. Madem bu kadar kolay lokma bir adamdı niye bu kadar büyüttük. Kızıl Bacak Zeff balon mu yani :/ Hiç mi ustasını tanımıyor.