Koca WCI arcı çöpe atan yegane cümleKaido boşuna uğraşıyormuş gitsin Judge'dan suit alsın kendine.
Koca WCI arcı çöpe atan yegane cümleKaido boşuna uğraşıyormuş gitsin Judge'dan suit alsın kendine.
Koca Wcı neden çöpe atsın? Judge ne yaptı ki o arc? ? Lufyf gibi iki tane komutan mı yendi? xdKoca WCI arcı çöpe atan yegane cümle
Big Mom'dan çeyrek bile yemedi. ? Oğlunun babası işte.Koca Wcı neden çöpe atsın? Judge ne yaptı ki o arc? ? Lufyf gibi iki tane komutan mı yendi? xd
WCI arcı tekrar gözden geçırmek uzun sürer şimdi.Sanji'nin kalkanını WCI arcta kardeslerde gördükmü ?Koca Wcı neden çöpe atsın? Judge ne yaptı ki o arc? ? Lufyf gibi iki tane komutan mı yendi? xd
Kardeşlerinde görsek ne olacak? Kardeşleri komutan seviyesindeki kişilerle dövüşmedi, üstün gelemediler. Sanji ise belki bu arc Queen'i alacak. Yani Wcı arc'ta kardeşlerinde suit olmasının ne önemi var? Mantığını çözmeye çalışıyorum.WCI arcı tekrar gözden geçırmek uzun sürer şimdi.Sanji'nin kalkanını WCI arcta kardeslerde gördükmü ?
Yanlış anlaşılma var ben koca wcı arcın Big Mom'ın Germa teknolojisini ele geçirmesi amacıyla oluştuğunu söyledim.Kardeşlerinde görsek ne olacak? Kardeşleri komutan seviyesindeki kişilerle dövüşmedi, üstün gelemediler. Sanji ise belki bu arc Queen'i alacak. Yani Wcı arc'ta kardeşlerin suit olmasının ne önemi var? Mantığını çözmeye çalışıyorum.