Valla bilmiyorum Fandaşım... Şimdi atılabilir mesela... skskskksShounen aleminin en rezil karakteri bu adam olabilir
Bu arada konuya ne zaman kilit atılıyor ?
Valla bilmiyorum Fandaşım... Şimdi atılabilir mesela... skskskksShounen aleminin en rezil karakteri bu adam olabilir
Bu arada konuya ne zaman kilit atılıyor ?
Oda bol bol sürüyor sağolsun reyiz... o yüzden gerek yok daha fazlasına... osmdndmdEkmeklerine yağ sürmeyin şu ikilinin. xd
Hocam konuya noktayı koymuşsun hâlâ kapatmadılarsa onların ayıbı??????
zaman atlaması sonrası yaptığı gaflar kılıçdaroğlunu geçti, gönül isterdi ki böyle olmasın ama yapacak bişi yok.Ekmeklerine yağ sürmeyin şu ikilinin. xd
Valla bilemiyorum Fandaşım... belki de Wano dan gol haberi bekleniyor hala... mskskdksjsHocam konuya noktayı koymuşsun hâlâ kapatmadılarsa onların ayıbı
Şu an bu yazdığın beni tahrik etti... banı yedin Datte’ciğim...Mc tahrik farz ibadetini icra etmeye gelmiş gene. Üçer beşer tahrikten şikayet edin şunu da Zoro'nun icraat yaptığı bölümlerde banlı olsun.
Sanjili mesajlarına operasyon yapma vakti yakındır aralar bitsin hele bir en az 2 ayın varŞu an bu yazdığın beni tahrik etti... banı yedin Datte’ciğim...
Aha Diss’i yedin moruk...Sanjili mesajlarına operasyon yapma vakti yakındır aralar bitsin hele bir en az 2 ayın var