Zoro sanji arasındaki güc dengesi adıyla acılan bi konunun nerdeye son 20 sayfasi yada fazlası zoro gömme konusu olmuş konunun adını değistirin de rahatlayın.Nesi ölmüş canım?
Zoro sanji arasındaki güc dengesi adıyla acılan bi konunun nerdeye son 20 sayfasi yada fazlası zoro gömme konusu olmuş konunun adını değistirin de rahatlayın.Nesi ölmüş canım?
Hakkaten öyle ama, hatta Shiryuunun Shuusuiyi çalacağını düşünüyorum ben ve tilkiyide öldürecek büyük ihtimal. Zoroyla Shiryuu Odenle çok ortak noktaları olan karakterler. Shiryuu yağmur ejderi demek ve kılıcının ismi şimşek fırtınası, Shuusui sonbahar yağmuru demek. Shuusuiyi alan Shiryuu Raiuyla birlikte Oden nitouryu gibi bir kılıç stili kullanabilir. Zoronun bu arc sonu alacağı Nidai Kitetsu Raiuya Enmada Shuusuiye karşılık gelecek. Burda aradaki fark Zoronun kılıca kendini teslim etmemsi ve Wadonun yardımıyla iki kılıcıda kontrol etmesi olacak bence.E bizim yosun kafa thriller barktan beri hileyle geçiniyomuş
Mihawk mı daha iyi cerrah yoksa Law mı ? @Ölüm Cerrahı gör bunları Dattebayo süper yakalamış Mihawk seninkinden daha iyi bir cerrah.Mihawk o sahnede milimetrik operasyon yapıyor. Öldürmeyecek ama süründürecek şekilde kesiyor Zoro'yu. Ölmeyeceğinden emin derdi öldürmek olsa serçe parmağıyla dahi öldürebilirdi Zoro'yu. Tabi Zoro ağır yaralanmasına rağmen o haliyle dahi iyi dövüşmüştür o ayrı konu
Uğraşamammmm.Ağızlarının paylarını versene reis kaleminle. banlamak ne öyle yakışıyor mu? Zorocular dergahımıza ban atarak adam toplayamayız onlara gerçekleri göstermek lazım.
En son böyle olacak sanırım Mw10 tane Zoro fanını ayırırsak tam olarak 3084 kişi.
Yok sana demedim.benim dediğim ciddiye alındıysa üzülürüm
Şöyle bir şey olacak.
Çünkü hakikat ortaya çıkıyor yavaş yavaş.Zoro sanji arasındaki güc dengesi adıyla acılan bi konunun nerdeye son 20 sayfasi yada fazlası zoro gömme konusu olmuş konunun adını değistirin de rahatlayın.
Zoro senpai güçlü ama Sanji senpai nin hakkı yendi hahahahaÇünkü hakikat ortaya çıkıyor yavaş yavaş.
İki kısmımız da haklı. Şimdiye kadarki kılıçların laneti Zoro'yu sınırlandırmıyordu yada önemsenecek bir efektleri yoktu ancak Enma kullanıcısını yüksek miktarda ryuo kullanmaya zorladığından, şimdiki savaşlarında Zoro bir yandan sürekli Enmanın lanetini bastırmaya ryuosunu/kendini kaybetmemeye çalışacak. Kaldıki Zoro iradesi ile ryuo vermeye başladığında kılıcın laneti p-up a dönüşecek.Olm bi kısmınız kılıç güç arttırmaz kullanıcı saldırıyı yapan diyor diğer kısmınız kılıç Zoroya p-up verdi diyor. En azından Sanji tarafçılarının hepsi suitin fazlasıyla güç verdiğini kabul ediyo. Siz daha enmanın ne olduğunu kesinleştirmemişsiniz. Bu Zoroya güç mü veriyo, Zorodaki gücü mü açığa çıkarıyo yoksa Hiyori Zoroyu kekleyip eski kılıcından daha güçsüzünü mü verdi?
Mihawk daha tanımamış beni.Mihawk mı daha iyi cerrah yoksa Law mı ? @Ölüm Cerrahı gör bunları Dattebayo süper yakalamış Mihawk seninkinden daha iyi bir cerrah.
Şimdiden belli ama yakında herkes kabul edecekYakın zamanda belli olacak.