Ah be keşke herkez senin gibi iyi kalpli objektif insanlar olabilseler.O suiti aldıktan sonra Sanji bir tık öne geçti. Zaten Oda karakterlerin güçleriyle ödüllerini orantılı gösteriyor. Sanji'nin ödülü Zoro'nun bir tık önüne geçmesi ve bunu o suiti elde ettikten sonra göstermesi her şeyi anlatıyor.
Reis affına sığınarak yorumunu düzelttim.Bence Zoronun iyi gözükmesinin tek sebebi var ;
1-Japonya'nın yerli ve milli ürünü olması
Zoro da Enma'yı alınca tekrar öne geçtiO suiti aldıktan sonra Sanji bir tık öne geçti. Zaten Oda karakterlerin güçleriyle ödüllerini orantılı gösteriyor. Sanji'nin ödülü Zoro'nun bir tık önüne geçmesi ve bunu o suiti elde ettikten sonra göstermesi her şeyi anlatıyor.
Öyle ama Sanjide Odanın mangadaki avatarı gibi, gerçi Lufyynin G4ün Japon temalı olması bence mangaya yakışmadı. Oda gibi globalci bir insanın son anda böyle milliyetçi takılması garip ama neyse.Reis affına sığınarak yorumunu düzelttim.
Zoro'nun Japonyalı olması başlı başına bir sebep
Enma şu anda Shuusuiyle eşit gerçi ama tabi tavanı daha yüksekken ortalaması daha düşük gibi.Zoro da Enma'yı alınca tekrar öne geçti
Sanji'nin bir hiç olduğunu Yamatom jsjsnsnNeyi açıklıyor?
Zoro>>>>>>>>>>>>>>>sonsuz>>>>sanjiSanji orda bıçaklanmış bide nami için absallomdan dayak yemişti, Oarstan Zoronun iki misli hasar aldığını Kumaya ayağıyla vurduğunu saymıyorum bile. Zoro Thriller barkta Sanjiye göre hiç hasar almadı.
Zoro Shanksın önünde abicim diye eğilsin. Mihawka eğilen Shanksa neler yaparKid gibi Shanksa girseydi o zaman görürdü hanyayı konyayı.
Wanoda show yapan Zoro değil Sanji bence siz de pek konuşmayın yaSanji'nin bir hiç olduğunu Yamatom jsjsnsn
Zoro'dan önce oynatıyo işte Oda reyiz. Yoksa küser sonra sarı kafa.Wanoda show yapan Zoro değil Sanji bence siz de pek konuşmayın ya